"Ak očkujete injekčne, čo potrebujete okrem vakcíny? No injekčné striekačky, vy tupci..." povzdychol si Hlina
04 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Očkovanie sa realizuje injekčne. Otázka za milión: Čo potrebujete, ak chcete očkovať? Alebo ako by sa spýtal poručík Troník vo filme Černí baroni: Kontrolná otázka: ak očkujete injekčne, čo potrebujete okrem vakcíny? No predsa injekčné striekačky, vy tupci..." (Alojz Hlina)


"Dnes som sa dočítal, že štát začal zabezpečovať - objednávať - kupovať injekčné striekačky už - až koncom januára. A pozor, nepovedal to nejaký opozičný politik, záškodník, ktorý chce vláde a hlavne premiérovi ublížiť, povedal to šéf slovenskej fabriky, ktorá tie striekačky vyrába." Spresňuje svoju narážku z perexu v statuse na sociálnej sieti Alojz Hlina.

Naša kolaborácia s populizmom a bláznovstvom nás vyjde veľmi veľa, tvrdí Hlina
Konzervatívny demokrat Alojz Hlina si vo svojom statuse na sociálnej sieti všíma nielen nefunkčné testovanie, ale aj najnovší nápad ministra zdravotníctva posielať SMS na povolenie opustenia obydlí. Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Reprofoto FB (@Alojz Hlina)

"Tomu sa hovorí vizionárske riadenie. Schopnosť predvídať. Buďme pokorní, neočakávajme vo vláde žiadnych vizionárov. V krajine, v ktorej slúži vzdelávanie len pre titul pred menom by to boli prehnané očakávania." Píše Hlina.


Alojz Hlina kladie zaujímavú otázku, na ktorú si hneď aj odpovedá: "Viete, čo majú spoločné Gates, Zuckenberg, Jobs okrem toho, že sú vizionári? Ani jeden nedokončil vysokú školu. Preto, že na to nemali mentálnu kapacitu? Nie, určite nie kvôli tomu. Mali víziu a išli za ňou. Nezneucťovali vzdelanie, vysoké školy, pedagógov tým, že by si to nejako vybavili. Nejako s tým vybabrali. To naši titani slovenskej politiky duo Matovič&Kollár s tým vybabrali. Tituly majú. Len ten rozum, tá vízia nejako zachybovala."

"Som si vedomý toho, že len kritizovať nestačí, že treba priniesť návrhy, riešenia. Písal som už x-krát, že treba robiť to, čo funguje. To, čo robia tam, kde to funguje. My sme sa vybrali na dobrodružnú jazdu celoplošného testovania. Nech sa páči. Kto rozhoduje, preberá zodpovednosť." Tak trošku varujúco pripomína expredseda KDH v statuse na sociálnej sieti Matovičovi.

"Keď teraz čítam o tých striekačkách, možno som ja alebo hocikto iný mohol niekedy v lete minulého roku napísať: a nezabudnite objednať k tým vakcínam striekačky. Priznám sa, ani ma to nenapadlo. Považoval som to za niečo automatické. Pripadalo by mi to ako radiť niekomu, kto chce robiť guláš, že má kúpiť mäso."

Alojz hlina svoj status končí nasledujúcim zhrnutím: "Tak si to pre istotu zrekapitulujme: ak chcete injekčne očkovať, potrebujete okrem vakcíny aj striekačky. Ešte že tie vakcíny zaisťuje EÚ. Teraz ešte tie striekačky nejako zvládnuť."

Referendu sa dá vyhnúť zmenou na poste premiéra, tvrdí Hlina
Bývalý šéf KDH Alojz Hlina si v statuse na sociálnej sieti všíma úsilie SNS a Hlasu-SD o vypísanie referenda za predčasné voľby. Tvrdí, že vyhnúť sa mu dá výmenou premiéra Igora Matoviča za iného politika. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.