Blaha: "Kde profesor Matovič, plgt. urobil chybu? Ako môže mať Šanta covid, keď má negatívny antigén?"
03 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Prokurátor Šanta má Covid? Nemôžem tomu uveriť! Veď sa v parlamente preukázal týždeň starým antigénovým testom, ako kázal sám majster Matovič. A napriek tomu je pozitívny a mohol nakaziť desiatky poslancov a novinárov?" Čuduje sa poslanec Ľuboš Blaha.


K otázke poznámka redakcie HD - ochotný hlavný Hygienik Mikas okamžite operatívne všetkým prítomným udelil výnimku z inak povinnej karantény, nariadenej pre prípady, že s nakazeným sa niekto nachádzal spolu v jednej miestnosti. Ale, pokračujme statusom Ľuboša Blahu na sociálnej sieti.




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

"...Z Matoviča zase raz život urobil úplného idiota. Sám pán profesor Mudr. Matovič, Plgt., najväčší odborník na zvládanie pandémií v priľahlých galaxiách. Pretieram si oči a fakt neverím. Šanta ho vlastne nechtiac usvedčil z toho, aký je celé to jeho povinné špajchlovanie nezmysel." začína výpočet chaotických vrcholov posledných dní poslanec Blaha.


Predsedovi vlády poslanec Blaha gratuluje: "Presne takto to chodí - ľudia ako Šanta s pocitom falošnej negativty šíria Covid, lebo sa spoliehajú na týždeň staré hračkárske testy. A Matovičovi kvôli vlastnej zadubenosti utešene rastú obete - gratulujeme."


Blaha: Krajniak zneužil právomoc verejného činiteľa a Lipšic je spolupáchateľ
Toto sa im tak ľahko neprepečie, hovorí v najnovšom statuse Ľuboš Blaha. Robert Fico totiž podal trestné oznámenie za podvod, ktorý mali spáchať v prípade Lipšicovej previerky od NBÚ. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Michal Filek

Na margo v úvode spomenutej výnimky od Mikasa aj Blaha konštatuje: "Samozrejme, Šeliga ani iní papaláši do karantény nemusia, hoci boli pol dňa v jednej miestnosti s nakazeným Šantom. Volali svojmu poslušnému Mikasovi a ten, čuduj sa svete, opäť raz vládnym poslancom udelil výnimku. Keby ste vy boli 5 hodín so Šantom v miestnosti, tak vás von pustia iba v kozmonautskom skafandri. Ale Šeliga si bude ďalej behať po parlamente ako primadona s fešnou handričkou a bude nám ukazovať svoje prstíky v tvare V - takto to totiž chodí za Matoviča."


"Pozrite sa, ako rokujú na vláde. Minister zdravotníctva Krajčí, ktorý od rána do večera tára o rúškach, je na vláde bez rúška. Ja síce chápem, že Duch svätý ho chráni, ale mohol by aspoň predstierať, že ide príkladom, keď už spravil z rúška náboženstvo." Pýta sa akoby "mimochodom" Ľuboš Blaha. Ale Krajči nie je jediný, kopho si vzal na paškál: "To isté minister vnútra Mikulec, ktorý na ľudí posiela policajtov, aby ich kvôli rúškam pokutovali. No načo by mal rúško on sám? A načo by ho mal Matovič? Veď stačí, keď terorizuje ostatných - sám nosiť handru v uzavretej miestnosti nemusí. Tlieskam."


Poslanec NR SR za Smer - SD sa tiež vrátil k nedávnemu otvorenému listu europoslankyne Nicholsonovej predsedovi vlády Matovičovi. Píše o ňom ako o sklamaní, hoci - podľa neho "v blogu naložila premiérovi Matovičovi tak, že to by som si možno nedovolil ani ja - vraj sa ľudia boja viac vládnych opatrení, než samotného Covidu, vraj štát nepomáha, ľudia sú zúfalí a vraj sa strašidelne prehlbuje chudoba. Ja len, že - dobré ráno, Ďuriš."


Blaha: Keď platia Američania Lipšica, nie je ich agentom?
02 | 02 | 2021 | editor01hd

"Zabudli ste akurát na svojho ministra školstva, ktorý terorizuje deti a robí všetko preto, aby sa do škôl dostali čo najneskôr. Aj za toto môže vaša vlastná vláda - dokonca váš vlastný minister. Na všetko toto upozorňujeme celé mesiace, pani Ďuriš. No keď ľudia zúfalí išli do ulíc, tak ich ešte prenasledujete. Keď sa ozývajú na sieťach, tak z nich robíte extrémistov a konšpirátorov... Tak sa nepretvarujte, že vám záleží na ľuďoch - vaša SaS-ka ničí túto krajinu rovnako ako Matovič." tvrdo reaguje Blaha na otvorený list Nicholsonovej.


Blaha končí svoj status na sociálnej sieti vážnym zamyslením - "Myslím, že ľuďom už dochádza z týchto šaškov trpezlivosť. Prichádzajú o všetko a oni len šikanujú ľudí, sami ako papaláši nedodržujú svoje pravidlá a dokola sa hádajú, kto za všetko môže. Ste vinní všetci. A po referende a predčasných voľbách pôjdete všetci tam, kam patríte..."


Blaha: Liberálnym médiám nevadí mlátenie demonštrantov v Európe, problémy vidia len v Rusku
01 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová