Otvorený ďakovný list vláde SR a jej prisluhovačom od Združenia slovenskej inteligencie
31 | 01 | 2021 I Prevzatý článok

Zdroj: Združenie slovenskej inteligencie - KORENE


Vážený pán premiér, vážení členovia vlády SR, ostatní…


Úvodom nechcem nechať nikoho na pochybách a musím uviesť, že moje slová sú úprimné – sarkazmus v nich nehľadajte a nenechajte sa pomýliť.

Úprimne vám ďakujem, že každým dňom stupňujete otváranie očí väčšine rozmýšľajúcich ľudí a utvrdzujete nás v tom, že politika sa dotýka každého z nás. S istotou môžem napísať, že väčšina tých, ktorí sa parlamentných volieb nezúčastnili, alebo volili vás, trpko oľutovali. V budúcnosti pôjdu k volebným urnám s pudom sebazáchovy, aby sa súčasný stav v SR už nikdy neopakoval. Sami iste viete, že vy ste vo vláde poslednýkrát a chcel by som veriť, že vaše volebné obdobie nebude trvať ešte 40 rokov.

Ďakujem I. Matovičovi, ktorý vyhlásil, že policajti, ktorí použijú proti vlastným občanom vodné delo, gumové projektily a slzný plyn si zaslúžia najvyššie tresty a ich vrcholní predstavitelia tak isto. Ďakujem mu tiež, že sa v priamom prenose po celoplošnom testovaní priznal k trestnému činu nátlaku za krízovej situácie a podľa § 192 Trestného zákona mu hrozí až doživotie.

Ďakujem Igorovi a Borisovi za to, že nás chceli presvedčiť, že za plagiátorstvo vládnych predstaviteľov sa stačí ospravedlniť. Borisovi osobitne za prezentáciu svojej sexuálnej zvrátenosti. Tým sme si uvedomili, akí predstavitelia reprezentujú súčasnú slovenskú politiku.

Blaha: "Vakcína je úsmev...Takto hlúpu propagandu by si nelajzol ani Kim Čong-un"
Ľuboš Blaha sa, ako mnoho iných, pozastavil nad reklamnou kampaňou, ktorou naša vláda propaguje očkovanie. "Vakcína je sloboda". "Vakcína je úsmev". Prosím, štipnite ma. Toto musí byť zlý sen. Takúto hlúpu propagandu by si nelajzol ani Kim... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Michal Filek


Ďakujem „orgánom SRZ“, že pred kamery poslali svojho hovorcu a vyhlásili druhé SNP – opäť riadené spoza hraníc a založené na nútenej mobilizácii občanov. Rovnako ako prvé, tak aj toto druhé prinieslo Slovenskej republike veľké materiálne i ľudské škody.

Ďakujem „Ministerstvu propagandy“, že miesto upokojovania situácie a šírenia osvety v predchádzaní ochoreniam každodenne bombarduje spoločnosť číslami o mŕtvych, o dôležitosti prekrývania horných dýchacích ciest rúškami, alebo inou tkaninou bez normou stanovenej technickej špecifikácie a tým poukazuje na absurdnosť samotného opatrenia. Ďakujem, že peniaze, ktoré majú byť využívané na finančnú pomoc zdravotníkom a vybavenie zdravotníckych zariadení, vyhadzuje na vymývanie mozgov.

Dvojnásobne ďakujem, že Ministerstvo propagandy presadzuje plošnú vakcináciu ako jediné možné riešenie proti ochoreniu COVID-19. Účinnejšie ste už ľudí proti sebe ani nemohli vydráždiť.

Ďakujem hlavnému hygienikovi, že necháva zo seba robiť užitočného idiota a necháva sa zneužívať na vydávanie vyhlášok a opatrení, ktoré sú v rozpore s Ústavou SR, ostatnými zákonmi SR a medzinárodným právom.

"Matovič podvádzal a bude podvádzať," poukazuje na premiéra Štefan Harabin
Štefan Harabin, bývalý minister spravodlivosti a predseda najvyššieho súdu, sa opäť prejavil ako premiérov kritik. Matovič podľa neho podvádza aj tým, že v Európe má podporu na jeho covid diktatúru. Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Ďakujem všetkým „odborníkom“, ktorí sa vyjadrujú k ochoreniu COVID-19, že nás svojimi jednostrannými a účelovými vyjadreniami prinútili hľadať súvislosti a prepojenia na farmaceutické firmy, ktoré v minulosti štedro sponzorovali ich mimovládne organizácie alebo iné podnikateľské zámery.

Ďakujem J. Naďovi, ktorý od počiatku svojho pôsobenia dokazuje svoju oddanosť (nie Slovenskej republike) a momentálne začína proces zaobstarávania rádiolokátorov pre Ozbrojené sily SR za takmer 150 miliónov eur a to v čase extrémneho zadlžovania Slovenskej republiky.

Ďakujem R. Mikulcovi, ktorý zdegradoval Políciu SR a posiela svojich najlepších v plnej zbroji, aby vyšetrovali  porušovanie protizákonných vyhlášok a nariadení, miesto riešenia skutočných trestných činov.

Ďakujem „Ministerstvu pravdy“ a M. Kolíkovej, že evidentnú zodpovednosť za smrť M. Lučanského prešla necitlivým divadlom a primitívnym presviedčaním televíznych divákov o svojej nevine a tým nás opäť nútila hľadať skutočnú pravdu.

Vtip o korone z pera Juraja Draxlera, alebo desivé proroctvo?
Covidové obdobie odnaučilo mnohých Slovákov smiať sa a zabávať. Možno aj preto exminister školstva za Smer-SD Juraj Draxler vyrukoval so statusom, ktorý má ľuďom na tvári vyčariť úsmev. Alebo je to proroctvo toho, čo nás čaká a... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Ďakujem ministrovi holičstva/obuvníctva, ktorý prinútil rodičov rozmýšľať nad alternatívnym vzdelávaním svojich detí, ktorí nechcú nechať svoje deti v školách mučiť.

Ďakujem R. Sulíkovi za divadlo, ktoré predviedol hrou na dobrého a zlého a nechal si bez zaváhania na svoje konto pripísať stratu 4000 ľudských životov.

Ďakujem všetkým mediálnym prostitútkam, že ukazujú svoju pravú tvár, keď poslušne hrajú v  spravodajstvách divadelné predstavenia bez ohľadu na objektívnosť a platné zákony. Ďakujem RTVS, že zrušila reláciu Reportéri o Krčméryho škole a vydávaní pochybných akademických titulov. Ďakujem televízii TA3, ktorá v priebehu 3 dní interpretovala 4 úplne odlišné verzie udalostí okolo zranení M. Lučanského zo dňa 9.12.2020.

Ďakujem všetkým cenzorom elektronických médií za ich totalitné praktiky, za nastavovanie vyhľadávacích algoritmov zvýhodňujúcich „tie jediné správne informácie“, za rušenie účtov sociálnych sietí a videokanálov.

Ako nás vidia české médiá? "Vláda je v rozklade. Kto sa odváži kritizovať premiéra, je označený za škodcu"
"Slovensko sa opäť rozhodlo zmobilizovať všetky svoje sily a uskutočnilo ďalšie celoštátne plošné testovanie. Stalo sa tak po druhýkrát za niekoľko posledných mesiacov. Krajina usporiada ešte ďalšie kolo v okresoch, kde bol výskyt pozitívnych... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Ďakujem politickým mimovládkam, že teraz, keď majú kričať o porušovaní práv, ktorých sa evidentne dopúšťa celá vláda SR, dostali náhle sivý zákal, ohluchli, stratili dych a tým dokázali svoju zbytočnosť.

Ďakujem vám všetkým úprimne ešte raz, že nás nenechávate chladnými a každým činom nám pomáhate približovať sa k dňu, kedy začneme naplno využívať článok 32 Ústavy SR a postavíme sa na odpor proti systému, ktorý je na kosť prehnitý. To, čo sa predchádzajúcim vládam nepodarilo za desaťročia, vám sa podarilo za necelý rok.

Prosím, neprestávajte v konaní svojich užitočných skutkov, pretože existujú medzi nami ešte aj takí jednotlivci, ktorí sú presvedčení o vašej morálnej čistote, bezúhonnosti a spravodlivosti a nedokázali ste im, že vy ste vyvolení a predurčení na dosiahnutie dna, od ktorého sa konečne odrazíme.

S pozdravom, za Združenie slovenskej inteligencie – Branislav Čech, 30.1.2021

Je premiér Matovič ešte vôbec príčetný? (Petr Bohuš)
Slováci, je zle. Matovič nezvratne uveril, že je jediným človekom, ktorý rozumie problematike Covidu-19 a že nikto druhý taký na Slovensku už nie je. Matovič stratil kontrolu už aj sám nad sebou. Čítať ďalej
29 | 01 | 2021