Musíme ukázať politikom, že sa ich už nebojíme a máme svoju hrdosť, burcuje doktor Bukovský
30 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Doktor Igor Bukovský zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom poukazuje sám minister zdravotníctva nedodržiava nariadenia sebou schválené. Zároveň burcuje ľudí, aby si civilizovane ubránili nielen slobodu, ale aj životnú úroveň.


Na Slovensku v súčasnosti platí toľko nariadení a zákazov, že orientovať sa v nich obyčajnému človeku je veľmi ťažké. Doktor Igor Bukovský nahral a na sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom poukazuje na to, ako Marek Krajčí z pozície ministra zdravotníctva porušuje svoje vlastné nariedenia.
Musíme sa dokázať brániť a ubrániť voči politikom, ktorí porušujú zákony a Ústavu

„Kým nepochopíme, že my vytvárame štát a nie štát je naším vlastníkom, kým my nepochopíme, že to my sa musíme dokázať brániť a ubrániť voči politikom, ktorí porušujú zákony a Ústavu, ktorí predvádzajú každodenne papalášske maniere, ktorí pohŕdajú tým, čo sami hovoria a čo vyžadujú od nás, musíme si pripomínať tieto ich činy a musíme si pripomenúť aj ďalší papalášsky kúsok, ktorý predviedol minister zdravotníctva,“ začína svoje vide Bukovský, ktorý vzápätí číta z jedného novinového článku. „Niektorí pozitívne testovaní preto skúšajú, podľa informácií z magistrátu, šťastie, či náhodou na druhý deň nebudú už negatívni, a tak sa vrátia na odberové miesto krátko po tom, čo im predošlý test vyšiel pozitívny. Tieto osoby musí mesto hlásiť, pretože porušujú nariadenia, dokonca aj zákon,“ upozornil Vladimír Fabian, hovorca mesta Košice.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3GDq-0y6IGdh_MJ1WmuVTyvdtaLiM4FH79UuVuKfJTzVgrQhyNJ3QvFjk&v=nWYereuLHYU&feature=youtu.be

„Dôrazne preto vyzývame všetkých, aby si uvedomili, že po pozitívnom teste sú povinní nastúpiť do 10-dňovej karantény. Ak sa na takého nespratníka, ktorý to porušuje, príde, alebo nám ho niekto nahlási, okamžite o tom informujem krajské riaditeľstvo Policajného zboru. Oni nám ich niekoľkokrát skontrolujú. Keď polícia zistí porušenie, zašle nám o tom zápis a na základe neho pokutujeme. Zväčša to býva od 50 do 100 eur,“ poznamenala vedúca odboru hygieny životného prostredia a zdravia košického Regionálneho úradu verejného zdravotníctva Zuzana Dietzová. V prípade, ak sa pozitívne testovaná osoba namiesto nastúpenia do domácej karantény opätovne zúčastní testovania, tak je podozrivá aj z trestného činu šírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby podľa Trestného zákona, za čo jej hrozí niekoľkoročné väzenie. V čase mimoriadnej situácie sa môže trest v najzávažnejších prípadoch vyšplhať až do výšky 10 rokov.

Bukovský: Najväčším posmechom práce zdravotníkov je 8 900 výnimiek a papalášske maniere
Lekár Igor Bukovský reagoval videom na kritiku, ktorá sa naňho zniesla od kolegov po príspevku v TV JOJ. Jeho vyjadrenia boli vraj hrubo prekrútené. Tvrdí, že on nie je nepriateľom lekárov. Skutočným problémom je totiž erózia zdravotníctva a... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Michal Filek

Minister zdravotníctva prišiel na spôsob, ako legálne obísť opatrenia, ktoré sám vyhlasuje

Tieto vyhrážky prenasledovaním ľudí a šikanovaním ľudí, ktorí sa opakovane dávali testovať boli podľa Bukovského aj pri prvej jesennej nezákonnej vlne celoplošného testovania, takže to rozhodne nie je nová situácia. Vzápätí vo videu odznieva aj pasáž ministra zdravotníctva Mareka Krajčího. „Môj svokor mal pozitívny test, veľmi nízke CT 33, čo sa nám nezdalo, na druhý deň si urobil test a bol negatívny. Ťažko už teraz zistíme, čo presne bolo, ale momentálne nemá žiadne prejavy ochorenia a hoci je v rizikovom veku je úplne zdravý. Niekedy aj to pozitívne testovanie nemusí byť dôkazom toho, že ten človek naozaj má vôbec nejakú imunitu a teda nemôže roznášať toto ochorenie,“ priznal na jednej z tlačoviek Krajčí.



„Táto situácia, ktorú v priamom prenose pred očami národa priznal a vysvetlil minister zdravotníctva, sa dá vysvetliť iba dvomi možnými spôsobmi. Po prví, alebo svokor ministra zdravotníctva spáchal trestný čin, za ktorý sa nám ostatným štát vyhráža pokutou, alebo väzením až na 10 rokov. A preto by mali konať aj v tomto verejne dokázanom a overiteľnom prípade hygienici, mestská polícia aj polícia. Inak je to iba ďalší prípad toho arogantného papalášizmu. A po druhé, že minister zdravotníctva prišiel na spôsob, ako legálne obísť opatrenia, ktoré sám vyhlasuje, ktoré platia pre všetkých obyvateľov Slovenska, a preto by mal tento spôsob zverejniť, aby sa mohli rovnako otestovať tí ľudia, ktorí sa, slovami ministra zdravotníctva, necítia, alebo sa im nepozdáva ich pozitívny výsledok,“ hovorí ďalej vo videu doktor Bukovský.

MUDr. Igor Bukovský opäť šokuje: Žaloba na hnutie OĽANO
Je zrejmé, že už všetci toho máme dosť a v tejto neistej dobe máme pochybnosti na ktorú stranu váh sa prikloníme. Sú však aj osobnosti, ktoré v tom majú úplne jasno. Najnovšie sa na facebook-u v statuse Dr. Igora Bukovského objavilo: „Žaloba na... Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Ivan Mihale

Nebuďme odkázaní na svojvôľu nezmyselné príkazy politikov, ktorí ich sami nedodržiavajú

Politici nám podľa Bukovského takmer denne predvádzajú svoju aroganciu a posmech, za ktoré v normálnych civilizovaných krajinách ministri a štátni funkcionári odstupujú sami a dobrovoľne. „Konajú takto nehanebne pred našimi očami pretože vedia, že sme bezmocní a bezbranní. A kým sa my budeme cítiť bezmocní, kým budeme cítiť skepsu z čohokoľvek čo by sme mali urobiť, tak si môžu byť istí, že sa môžu takto správať a vôbec nič sa nestane. „To my sme majiteľmi štátu, to my vytvárame štát, my sa musíme brániť a musíme si ubrániť nielen slobodu, ale aj spôsob života a životnú úroveň, ktorá je tak ťažko vykúpená potom, bolesťou aj krvou našich predkov. Mali by sme konať, ale civilizovane, rozumne a s ohľadom na všetky pravidlá, ktoré v spoločnosti platia, a ktoré dávajú zmysel,“ nabáda Bukovský ľudí a oznamuje im, že organizuje písomnú výzvu členom parlamentného klubu hnutia OĽaNO, ku ktorej všetkých pozýva.

„Poslanci OĽaNO majú v tejto situácii jediní legitímnu moc zrealizovať rekonštrukciu vlády, najmä na jej čele, aby takto urobili najneskôr do konca februára, pretože ak tak neurobia, tak z ľudí, ktorí ich volili, podporovali ich a dôverovali im, sa stávajú aktívni podporovatelia predčasných volieb. Potrebujeme robiť veci, ktoré nás posilnia, ktoré ukážu politikom, že sa ich už nebojíme, a že vieme, akú máme úctu sami k sebe, a že si uvedomujeme hrdosť nášho žitia a nášho bytia. A nebudeme odkázaní na svojvôľu, zákazy a nezmyselné príkazy politikov, ktorí ich sami nedodržiavajú,“ končí svoje video Igor Bukovský.

Doktor Bukovský vyzýva OĽANO, aby vymenilo Matoviča
Doktor Igor Bukovský vyzýva poslancov OĽaNO , aby vymenili Igora Matoviča na poste predsedu vlády. „Vzhľadom na tú spoločenskú a ekonomickú situáciu sa javí ďalšie zotrvanie terajšieho predsedu vlády na svojej pozícii ako neudržateľné,“ konštatuje... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Ivan Čeredejev