Platí OĽaNO z peňazí štátu nechutnú propagandu proti Pellegrinimu? pýta sa Hlina
29 | 01 | 2021 I Michal Filek

"Aj s rizikom, že ma niekde ukrižujú, sa predsa len niečo opýtam," napísal v statuse na facebooku Alojz Hlina. Všimol si totiž, že stránka Obyčajné správy uverejňuje nechutnú popagandu, ktorá vyzerá tak, ako by ju platili Obyčajní ľudia. A od premiérovej strany žiada vysvetlenie. 


"Dnes sme sa dozvedeli, že hygienik Mikas porušoval zákon. Podľa mňa by dobráčisko Mikas neporušoval nič, ak by niekto na neho netlačil. Hygienik Mikas by sa vo väzbe zlomil do pár dní a zaspieval by veľmi rýchlo ako, kedy a kto ho nútil porušovať zákon," začal status Alojz Hlina.








Hlina si však myslí, že z toho nič nebude, Mikasova manželka nemusí upratovať, ráno NAKA nepríde. Hodí sa však, aby táto nepríjemnosť s Mikasom prehrmela čo najskôr, treba ju niečím zatieniť.




"Dnes, po trinástich mesiacoch sme sa dozvedeli, že Pellegrini bol špeciálom v Drážďanoch. Nie, nebol tam na Silvestra 2020, ale na Silvestra 2019, teda pred rokom a mesiacom. Prečo sa to Slovensko dozvedá až dnes a dozvedá sa aj to, že slovenský tenorista Pavol Bršlík bol sólistom v operete? Áno, je to papalášizmus a Pellegrini by si to mal zaplatiť. Ale predsa len, boli by sme tak prísni, ak by išiel do Nemecka na hokejový zápas? Ak je niekto sólistom v zahraničnom súbore, tak to je tak trochu ako semifinále, či aspoň štvťfinále na majstrovstvách v hokeji. Či?"





Položil Hlina rečnícku otázku a sám si na ňu odpovedal: "Skôr nie, veď v krajine, kde diplomovku ukradnú premiér aj predseda parlamentu, v krajine, kde kultúrou je Pročko a Farma, je úspešná kariéra nášho tenoristu to najposlednejšie, čo tu koho zaujíma."





Harabin mal pravdu, keď hovoril o nezákonnom konaní vlády. Generálny prokurátor to potvrdil
Harabin nezakrýva svoju radosť z faktu, že už aj generálny prokurátor Žilinka potvrdil to, čo na samom začiatku (ešte v apríli 2020) k dekrétovej legislatívnej diktatúru Matoviča a Mikasa bývalý sudca a exminister spravodlivostiu verejne... Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič



Hlina, ktorý bol s manželkou na balete v Pekingu a teší sa vraj na životný zážitok, keď pôjde na Čajkovského do Moskvy,  si túto poznámku predsa len neodpustil a má tak trochu pochopenie pre to, že niekto niekde letí za niečím tak "nepodstatným" ako je kultúrne predstavenie.






"Treba však za svoje. Pellegrini nech si to zaplatí a teraz tá otázka. Spýtať som sa to chcel až budúci týždeň, ale vzhľadom na dnešné okolnosti a dnešný príspevok na stránke Obyčajné správy sa to spýtam teraz: Pýtam sa OĽaNO: Platí z peňazí štátu vaša strana priamo alebo spostredkovane administrátorom stránky Obyčajné správy? Ak áno, považujem to za viac ako perfídne. Ako hovorím, kľudne ma aj ukrižujte, ale ak takto ideme robiť "politiku", tak nedopadneme dobre."











Takto sa podľa Hlinu politický zápas nevedie. "Tie printscreeny sú z tej stránky a je to niečo poriadne nechutné. Ak sa na toto míňajú štátne peniaze, tak ma to hnevá poriadne a treba to zastaviť. Hlas je aj môj politický súper, ale zápasiť s ním takto je pod úroveň."





Nové odhalenia: Lučanský musel dostať bitku, tvrdí traumatológ
Šokujúca správa. Reportéri z RTVS ukázali Lučanského lekárske záznamy nezávislému traumatológovi: „Ide o typický úraz po bitke, po dobre mierenom údere do oka,“ tvrdí Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Gabriel Matta