"Úbožiak Matovič sa najprv ľuďom vysmial, a teraz ich dorazil respirátormi!" hnevá sa Erik Tomáš
28 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Vyjadrenia Igora Matoviča na tlačovkách poriadne vytáčajú opozičných poslancov. Najnovšie sa nad premiérový slovami o respirátoroch pohoršil poslanec Hlasu Erik Tomáš a napísal o tom status.


Tomáš sa rozčertil na predsedu vlády po jeho slovách o tom, že respirátory sa zadarmo ľuďom rozdávať nebudú, pretože „nič nie je zadarmo“.

Opozičný poslanec si myslí, že Matovič je úbožiak, ktorý sa najskôr ľuďom vysmial a teraz ich dorazil tým, že respirátory im nekúpi. Tomáš pripomenul nedávnu situáciu v predajni jedného z obchodných reťazcov, kde sa ľudia tlačili, aby si v akcii kúpili respirátory.

„Chceli si v tejto ťažkej dobe lepšie chrániť zdravie a zároveň ušetriť nejaké to euro. Úbožiak Matovič sa týmto ľuďom cynicky vysmieval, namiesto toho, aby z pozície premiéra ochranné pomôcky zabezpečil. Myslíte si, že si vstúpil do svedomia? Ani náhodou! Naopak, ľuďom definitívne odkázal, že štát na nich kašle a nič im rozdávať nebude,“ píše Tomáš.



„Nič nie je zadarmo, my nie sme Ficova, či Pellegriniho vláda!“ povedal na tlačovke Matovič, čím ešte viac nasrdil predstaviteľov oboch strán.

„To je pravda. Pokiaľ by bola pri moci sociálna vláda, určite by pre ľudí respirátory zabezpečila. Tak, ako to urobili vlády v mnohých iných krajinách. Ale čo čakať od Matovičovej vlády, ktorá už stihla zrušiť 13. dôchodok či obedy zadarmo pre škôlkarov a školákov," vyhlásil Tomáš.

„Veľká nespokojnosť ľudí je debakel vládnej koalície a najmä premiéra,“ myslí si Erik Tomáš
Na Slovensku v boji s pandémiou už nejde o politiku, ale o životy. Myslí si to poslanec za Hlas-SD Erik Tomáš, ktorý to vytkol premiérovi a celej vláde. Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.