Danko: Ak nám ide úprimne o Slovensko, túto vládu musíme zastaviť!
28 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
Predseda SNS Andrej Danko sa po podpore bezpečnostnej stratégie poslancami Smer-SD a Hlas-SD rozhodol, že nahrá video, ktoré uverejnil na sociálnej sieti. Ostro v ňom kritizuje  šéfov oboch strán a vyzýva ich na povalenie vlády Igora Matoviča.

„Milý pán Fico a Pellegrini, už keď si myslím, že ma nemôžete šokovať, vždy to obaja dokážete,“ hovorí Danko, ktorý nechápe, ako mohli obaja podporiť bezpečnostnú stratégiu.

„Ako ste mohli za ňu hlasovať. Nečítali ste ju? Nevideli ste tam zbytočnú polarizáciu vzťahov s Ruskou federáciou? Nevideli ste tam ustanovenia, že Slovensko sa pridáva a podporuje prítomnosť cudzích vojsk v rámci Európy? Na čo je to dobré? Mrzí ma, že ste podporili dokument, ktorý vytvorili ľudia, s ktorými politicky súťažíme. Myslím si, že Naď, Korčok, ale aj Igor Matovič sa musia dnes neskutočne smiať,“ pokračuje Danko.



Predseda SNS sa sťažuje, že keď  v lete Ficovi s Pellegrinim hovoril, že referendum je jediná cesta, tak sa mu smiali.

„Pýtam sa ťa, Robert, načo robíš tlačové besedy o sorosovcoch, načo útočíš do Orlovského, načo to rozprávaš? To ti nevadilo, keď si prijímal zákony na podporu tretieho sektoru? To ti nevadilo, keď som sa s tebou hádal, aby ste nefinancovali a nepodporovali Globsec? Vy ste ich vytvorili. Myslel som, že už si pochopil,“ povedal Danko na Ficovu adresu.

Danko žiada Matoviča o stretnutie a ponúka mu pomoc s ruskými vakcínami
Predseda mimoparlamentnej SNS Andrej Danko sa na sociálnej sieti vyjadroval už ku kadečomu, tentokrát ale vo svojom statuse žiada premiéra Matoviča o stretnutie. Ponúknuť mu chce ruskú vakcínu proti ochoreniu COVID-19, ktorú vraj cez svoje kontakty... Čítať ďalej
23 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


„U teba, Peter, ma mrzí, že ešte stále si nepochopil, že život nie je o PR, že život je o tvrdej práci. Mrzí ma, že si nabudil spoločnosť na referendum, a že mlčíš. Jasne som deklaroval, že zastavíme našu aktivitu v SNS a podporíme spoločnú aktivitu. Mne ide úprimne o to, aby sa vyzbierali podpisy. Vy nerobíte nič, opäť len komunikujete a spoliehate sa na to, že ľudia majú krátku pamäť,“ odkázal šéf SNS Pellegrinimu

„Ak nám všetkým ide úprimne o budúcnosť Slovenska, musíme urobiť všetko pre to, aby sme zastavili túto vládu. Aby vznikla vláda, možno aj s označením národného frontu, aby sme spojili sily, aby nikto nehral na seba. Na to však musíme byť principiálny, nesmieme podliehať tlakom a trendom. Som presvedčený, že aj tebe, Peter, ale aj tebe, Robert, ide o Slovensko. Mrzí ma to, že ste tento dokument podporili, ale verím, že to bola len chvíľková nepozornosť,“ uviedol Danko.

Danko: Chcem byť pri tom, keď táto vláda padne
Andrej Danko, bývalý šéf slovenského parlamentu, ktorého verejnosť už nepomenuje inak ako "kapitán", sa rozhovoril pre portál cas.sk. Život bežného človeka mu jednoznačne nevyhovuje. Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Diana Zaťková