Baba Vanga: Ľudstvo porazí rakovinu, ale čaká ho najväčšia ekonomická kríza
28 | 01 | 2021 I Timotej Dudka
Rok 2020 bol skutočne jedinečný. Svetová pandémia so sebou priniesla mnoho zmien, rovnako tak bieloruské či americké prezidentské voľby, píše portál Frekvence1. Čo nás čaká podľa uznávanej veštkyne Baby Vangy v roku 2021?

Medzi najslávnejšie mená veštcov rozhodne patrí svojrázna Bulharka Vangelija Pandeva Dimitrova - Gušterova (†85), čiže Baba Vanga. Po zranení pri búrke prišla o zrak, avšak získala akési zvláštne videnie, vďaka ktorému vraj videla do budúcnosti. Na svojom konte má stovky predpovedí - tie sa podľa niektorých odhadov napĺňajú až na 85 percent. A čo nás podľa nej má čakať v najbližších dňoch?

Podľa Baby Vangy sa čím ďalej tým viac blíži moment, kedy ľudstvo konečne porazí rakovinu. "Na začiatku 21. storočia sa ľudstvo nadobro zbaví rakoviny. Príde deň, kedy bude rakovina zviazaná železnými reťazami," uviedla pred desiatkami rokmi.

Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie
Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


V roku 2021 má podľa veštice zasiahnuť celý svet najsilnejšia ekonomická kríza v novodobých dejinách. K tej už má mnoho štátov, bohužiaľ, vykročené. Svetová pandémia a s ňou súvisiace obmedzenia stáli mnoho ľudí stratu biznisu, zamestnania i zárobku. Vanga správne predpovedala, že Donald Trump tohtoročné prezidentské voľby nevyhrá. Nového prezidenta má však postihnúť mozgová príhoda, v dôsledku ktorej príde o sluch.

Podľa Vangy by sa mal tiež znovu zrodiť Sovietsky zväz a vzniknúť by malo akési spojenie troch obrov. "Ľudstva sa zmocní silný drak. Traja obri sa spoja. Veľa ľudí bude mať červené (krvavé) peniaze. Vidím čísla 100, 5 a veľa núl," uviedla veštkyňa. To mnoho ľudí chápe ako alianciu Číny, Ruska a Indie. Sto čínskych juanov je totiž červená bankovka. Rovnako ako 5000 rubľov.

"Keď vrah ustúpi, svet sa zmení," prorokovala Vanga
Svet sa mení. Aký bude, ak ustúpi neznámy koronavírus a ľudstvo sa vráti do normálu? Už nikdy nebude taký, ako pred tým, ale väčšina ľudí sa aj tak stará iba o seba. Kedy táto hrozná choroba ustúpi? Odpoveď na túto otázku mala aj bulharská... Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Imrich Kovačič