Nočné mory randenia - nájdete tie svoje na zozname?
22 | 01 | 2021 I Diana Zaťková

Pätina dospelých opustila rande skôr, pretože bola znechutená priebehom a trinásť percent kvôli tomu zrušilo ďalšie stretnutie. Predstavíme vám najhoršie nočné mory, ktoré sa na rande môžu udiať.




Takmer polovica Britov zažila rande v trápnom tichu a na meno druhého človeka si už nespomenú. To je asi to najčastejšie, čo ľudí desí - naozaj trápne ticho, konštatuje Mirror. Prieskum na dvetisíc dospelých osobách zistil, že 42 percent respondentov má dokonca pocit, že ich podobné katastrofy v prenasledujú počas celého života.









MZ SR: Negatívny antigénový test ešte nemusí znamenať, že nie ste infikovaný (á)
21 | 01 | 2021 | sefredaktor


Zistilo sa, že najbežnejším dôvodom, prečo sa cítite nepríjemne, je nervozita (32%), nedôvera (20%) a nadmerné pitie (17%). Jedlo v zuboch, rozliatie nápoja a narazenie na expartnera sa tiež dostali na zoznam. Môžete na ňom však nájsť aj smiech v nesprávnej chvíli, sedenie v tichosti, či rozprávanie o bývalých.

Izrael aj napriek masovému očkovaniu lamentuje - tisíce Izraelčanov ochorelo
Izrael varuje, že jediná dávka vakcíny Pfizer/BioNTech môže poskytovať menšiu ochranu, ako sa pôvodne očakávalo. Krajina, ktorá najviac očkuje v pondelok zaznamenala rekordných 10 000 nových infekcií spôsobených vírusom Covid, informuje... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Diana Zaťková

Najtrápnejšie zoznamovacie momenty


  1. Trápne ticho

  2. Zabúdame meno

  3. Pochybné objatie alebo bozk

  4. Rozliatie nápoja na oblečenie

  5. Rozliatie jedla na obrus

  6. Narážky na ex

  7. Nevhodný vtip

  8. Prdenie

  9. Jedlo v zuboch

  10. Neprimeraný smiech

  11. Vôbec nerozpráva

  12. Získanie hrozného miesta v reštaurácii

  13. Grganie

  14. Záchvaty kašľa

  15. Zmätok nad tým, kto platí účet

  16. Neustále hovorí o svojom bývalom/bývalej

  17. Vaša karta bola odmietnutá

  18. Vlasová katastrofa na hlave

  19. Písanie SMS počas rande

  20. Cesnakový dych


Výskum, ktorý si objednal výrobca žuvačiek Extra Chewing Gum, však zistil, že až 44 percent opýtaných sa radšej zasmialo všetkým nepríjemným momentom. A hoci tri štvrtiny cítili, že to v tom čase nebolo vtipné, pripustili, že sa teraz môžu obzrieť späť a dobre sa na tom zasmiať.

U viac ako tretiny vzťah stratil romantický nádych. Mnohí si uvedomili, že druhá polovička nie je poriadkumilovná (15 percent), má páchnuci dych (10 percent), nevie variť (10 percent), chrápe (14 cent), a že nenosí pyžamo (12 percent).

Napriek očkovacím kampaniam WHO nepočíta v tomto roku s kolektívnou imunitou
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) tlmí eufóriu a tvrdí, že v tomto roku sa ešte nepodarí dosiahnuť kolektívnu imunitu voči novému koronavírusu. Aj napriek tomu, že sa v mnohých krajinách už odštartovali očkovacie kampane v boji proti... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Uplynulý rok bol iný, pokiaľ ide o randenie, urýchlenie mnohých vzťahov a presun prvého rande do virtuálnych nastavení. Sasha Storeyová, pracovníčka v Extra Chewing Gum, povedala: „Vieme, že každý má za sebou ťažký rok, či už to bola virtuálna zoznamovacia katastrofa alebo technické faux pas. Teraz vieme, že ku katastrofám v zoznamovaní došlo takmer u polovice národa."

Gina Lollobrigida tvárou talianskej očkovacej kampane proti COVIDu-19
„Nemajte obavu, chcem ešte žiť,“ – vyhlásila 93-ročná talianska filmová diva, ktorá sa angažuje v boji proti koronavírusu, píše rakúsky denník Kurier. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ingrid Vrabcová