Doktor Lipták varuje: Plošná vakcinácia v krátkom čase je hazard
22 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Popredný lekár Peter Lipták na Facebooku zdieľal svoje obavy z vakcíny proti koronavírusu. K článku o tom, ako spoločnosť Pfizer vykonáva v Izraeli nepovolené experimenty na ľuďoch, povedal, že vakcinácia populácie je jasný hazard.


O MUDr. Liptákovi sa píše stále častejšie, pretože sa vyjadruje k témam súvisiacim s ochorením Covid-19. Najnovšie na sociálnej sieti tvrdí, že zaočkovať populáciu v tak rýchlom čase je jasný hazard a hlúposť.

"Len mne sa to zdá ako obrovský hazard zaočkovať v tak rýchlom čase celú populáciu. Tak sa nikto rozumný nespráva. Nikdy nevsádzaj na jednu kartu. Keby sa tak správala príroda, tak tu ani ako homo sapiens nie sme," napísal na.

Lekár tiež prišiel s tvrdením, že plošná vakcinácia bude povinná každý rok a povedal, že je z postupu vlády !v škou".

"Možno to prejde teraz, ale čo ďalšie plošné vakcíny, ktoré zrejeme prídu na budúci rok, o dva roky. A tak dokola. Každý rok povinná plošná vakcinácia na chrípku a koronavírus. Toto nám neprejde! Šialené, riskantný kolotoč a lotéria," uvádza Lipták.



"Už od roku 1960 totiž testy rôznych vakcín na ochorenia ako RSV, SARS a horúčka Dengue poukázali na paradoxný fenomén. U niektorých ľudí či zvierat, sa po vakcinácii objavili iné závažné choroby a reakcie. Objavili sa anomálie v imunitných reakciách, ktoré naopak napomáhali patogénom či už bezprostredne po vakcinácii alebo pri ďalšej následnej infekcii, proti ktorej pôvodné očkovanie nebolo vôbec namierené. Vyzerá to tak, ako keby si vakcinovaný organizmus v niektorých prípadoch vytvoril falošnú reakciu na inak normálnu a bežnú infekciu, ktorá nasledovala," varuje lekára.

Doktor Lipták: Mŕtvych je ako po iné roky. Infarkty, porážky a rakovinu vykazujú ako úmrtia na Covid-19.
Lekár Peter Lipták tvrdí, že čísla úmrtí sú v roku 2021 rovnaké ako v predošlých rokoch. Chorých nahradili pozitívne testovanými a tých, čo zomierajú na infarkty, porážky a rakovinu, vykazujú ak obete Covid-19,“ napísal na Facebooku. ... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Petra Demková