Špŕtanie v nose je iba skvelý džob pre dovozcu testov, tvrdí analytik
21 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Ešte pred pár dňami bola SaS a jej šéf Richard Sulík akousi opozíciou v koalícii. Dnes už to zrejme neplatí a práve toto si všimol analytik Juraj Mesík. Aj jemu totiž správanie sa Igora Matoviča prekáža.


Vláda Igora Matoviča je podľa analytika globálnych rizík Juraja Mesíka nekompetentná a nič iné ako postupnú premenu Slovenska na koncentračný tábor si zjavne vôbec nevie predstaviť. Svoj názor Mesík vyjadril pre portál parlamentnelisty.sk, pričom sa zameral aj na osobu Richarda Sulíka.
Špajľovanie nosov je skvelým džobom pre vyvolených dovozcov testov

„Čakám, že vo februári sa bez papiera od Matoviča nedostaneme už ani na WC – bude to skvelý džob pre predajcov plienok pre dospelých! Tak, ako je dnes špajdľovanie nosov skvelý džob pre vyvolených dovozcov testov,” reaguje Mesík s istou dávkou irónie na najnovšie dianie na Slovensku. Úsmev na tvári Mesíka vystrúhalo aj to, že vláda chce „špajdľovaním nosov“ podmieňovať aj vychádzky do prírody. „Nikde inde na svete nebudú srny a jelene chránené pred covidom dôkladnejšie! Čakám, že vo februári sa bez papiera od Matoviča nedostaneme už ani na WC. Bude to skvelý džob pre predajcov plienok pre dospelých! Tak, ako je dnes špajdľovanie nosov skvelý džob pre vyvolených dovozcov testov,“ vraví trochu posmešne smerom k premiérovi Juraj Mesík.

Proti celoplošnému skríningu tentokrát hlasovala vo vláde iba ministerka Veronika Remišová, pričom jeho dovtedajší odporca Richard Sulík tentokrát s ním súhlasil. „Slovensko sa, žiaľ, stalo rukojemníkom v rukách človeka, ktorý sa čoraz viac javí ako psychopat. A jeho koaliční partneri sa správajú, ako keby premena Slovenska na veľký experimentálny koncentrák bola OK a oni s tým nič nemali do činenia a nemohli nič urobiť! Že sa ozvala aspoň Remišová je síce dobré, ale čísla nepustia. Kým sa Sulík nechá Matovičom prefackávať ako malý chlapec a SaS bude držať hubu a krok, premena Slovenska na koncentrák bude pokračovať,“ myslí si analytika globálnych rizík.

Podľa Mesíka pacientom s Covid-19 na Slovensku podávajú liek, ktorý je posledným pomazaním
Štúdia Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) z minulého roka hovorí o tom, že antivírusový liek remdesivir nie je účinný v liečbe Covid-19. Podľa analytika Juraja Mesíka na Slovensku sa tento liek stále používa. Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | Gabriel Matta

Proti svojmu vyšinutému lídrovi by sa mohli postaviť aj osobnosti z OĽaNO

Podľa Mesíka visí Matovičova pandemická despocia na 13 hlasoch SaS a 12 hlasoch Za ľudí. „A zdá sa, že visí úplne spoľahlivo! Poslanci Za ľudí chápu, že predčasné voľby by znamenali pre mnohých z nich koniec poslaneckých platov a privilégií. Sulík a jeho ľudia z SaS sú pre zmenu v panickom strachu, že už raz potopili vládu Ivety Radičovej a potopiť ďalšiu si nemôžu dovoliť,“ myslí si Mesík. Proti svojmu vyšinutému lídrovi by sa, podľa neho, síce mohli postaviť aj niektoré skutočné osobnosti z OĽaNO, tých však paralyzuje strach o vlastné posty. „Je jasné, že špajdľovou genocídou občanov Slovenska a lockdownovou devastáciou slovenskej ekonomiky OĽaNO a jeho vodcovia spáchali harakiri. Ľudia volili OĽaNO aby sa zbavili ficovskej korupcie, namiesto toho ale dostali vražednú zmes nekompetentnosti a zas len korupcie,“ tne do živého Juraj Mesík.

Vláda síce predstavila isté opatrenia v boji s koronavírusom, ich účinnosť sa ale ukáže až neskôr, navyše proti sú aj odborníci a samotní lekári. „Zdá sa, že už nie sme ďaleko od prielomu v ne-liečení covidu na Slovensku. Aspoň na JIS-kách došlo konečne k posunu a od minulého týždňa tam už konečne aj oficiálne môžu na liečbu používať ivermectin. Samozrejme, len ak si ho dokážu zohnať. Tohto lieku je však na JIS-kách stále žalostne málo, lebo človeka na JISke či pľúcnej ventilácii s ťažkým zlyhávaním dýchania, obličiek, zrážanlivosti krvi a s rozvráteným metabolizmom už nezachráni ani ivermectin,“ vysvetľuje analytik.

Analytik Mesík: Ak sa premiér nespamätá, čakajú nás štyri mesiace umierania a lockdownov
Premiér Igor Matovič je, zdá sa, testovaním Slovákom doslova posadnutý. Jediné, čo okrem neho pripúšťa, je lockdown, no jedným dychom dodáva, že ten ale predsa nechce nikto, ani on. Čo nás teda čaká v najbližších mesiacoch, teda pokiaľ nebudeme mať... Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Liek invermectin musíme dostať do prvej línie, teda do ambulancií lekárov

Analytik globálnych rizík je presvedčený, že u nás musíme dostať ivermectin do skutočnej prvej línie boja s epidémiou. „Tou nie sú nemocnice, ale ambulancie všeobecných lekárov a domácnosti ohrozených ľudí!“ tvrdí Mesík, podľa ktorého je dôležitým momentom aj to, že za pokračujúceho alibizmu mnohých masmédií sa postupne organizuje občianska sebaobrana proti neľudskej brutalite a korupcii Matovičovej vlády. „Ľudia začínajú organizovať akési koridory života, cez ktoré na ivermectin začína prúdiť na Slovensko. Niektorí ho nosia z Rakúska či Nemecka, kde ho v lekárňach kupujú aj za 120 eur za balenie, iní napríklad z Egypta, kde kupujú balenia 8 x 6 mg (dostatočné na úplnú liečbu covidu u dvoch 60 kilogramových ľudí) po 80 centov. Áno, záchrana dvoch životov stojí v chudobnom Egypte menej ako euro,“ šokuje Juraj Mesík a pridáva. „Tomu zodpovedajú aj výsledky, pretože kým u nás dodnes zomrelo oficiálne 650 ľudí na milión obyvateľov, v chudobnom a preľudnenom Egypte je to len 80 ľudí na milión obyvateľov.“

Podľa Mesíka je však aj tých 120 eur, za ktoré ivermectin kupujú ľudia v Rakúsku či Nemecku, len drobný zlomok ceny, ktorú za neúčinnú liečbu covidu remdesivirom v našich nemocniciach platí skorumpovaný štát. „A úplná malina oproti stovkám miliónov eur z našich daní, ktoré Matovič doslova cez mŕtvoly pumpuje do firiem, ktoré nakupujú testy na celoplošné experimenty na našich ľuďoch,“ dodáva v závere analytik, podľa ktorého by sa situácia mohla dramaticky zmeniť v prospech Slovenska a občanov vtedy, keby SaS a Za ľudí pozbierali zodpovednosť a odvahu a vrátili Matoviča a jeho ministra zdravotníctva do poslaneckej lavice, uvádza v závere portál parlamentnelisty.sk.

Liek proti Covidu existuje už dlho a funguje!, tvrdí Mesík
“Nie vakcína, ktorá možno príde niekedy na jar, ale liečba rozhodne o tom, či tu budú nielen cez Vianoce, ale aj po celý január, február, marec aj apríl zbytočne zomierať stovky a tisícky ľudí,” hovorí odborník s medicínskym vzdelaním Juraj... Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Prevzatý článok / Ivan Brožík