Spor v koalícii: Boris Kollár si kvôli vlekom skočil do vlasov s Luciou Nicholsonovou
18 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Aj keď sa predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina) stretol v relácii TA3 V politike s opozičným lídrom Petrom Pellegrinim (Hlas-SD), ostro napadol europoslankyňu Luciu Nichlosonovú (SaS).

Poslankyňa Európskeho parlamentu len nedávno kritizovala skutočnosť, že vláda a hlavný hygienik Ján Mikas povolili otvorenie lyžiarskych stredísk. Nicholsonová poukázala na skutočnosť, že toto opatrenie môže súvisieť s tým, že predseda parlamentu Kollár je majiteľom lyžiarskych vlekov na Donovaloch.

Šéf parlamentu a koaličnej Sme rodina v nedeľu v TA3 označil Nicholsonovej vyjadrenie za opozíciu v koalícii. Zdôraznil, že boli otvorené nielen lyžiarske strediská na Donovaloch, ale všade, kde bol sneh.

"Je to taký sprostý hejt. Pani Nicholsonová tých hejtov mala podstatne viac a aj sa pomýlila, keď spojila nejaké veci ešte aj s mamičkou, ktorá nemala 70 dní vidieť svoje dieťatko v nemocnici v Nových Zámkoch a podobne a potom sa tá nemocnica ohradila, že taká žena neexistuje, v živote tam nebola a také dieťa sa tam nenarodilo," uviedol Kollár.

Podľa jeho slov by si mala Nicholsonová preverovať informácie, pretože podobnými výrokmi sa pohybuje na úrovni takzvaných konšpiračných webov.

 

Remišová: Za ľudí má na plošné testovanie iný názor
Koaličná strana Za ľudí má iný názor na plošné testovanie. Nie je to politický spor, ide o rozdielne názory na najlepšie riešenie, uviedla predsedníčka strany a ministerka informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí) na sociálnej... Čítať ďalej
17 | 01 | 2021 | tasr