Advokátka Krajníková o Kolíkovej vystúpení v Pumpe: Už viac sa zhovadiť nedá…
18 | 01 | 2021 I sefredaktor
"Ministerka spravodlivosti Kolíková si zjavne poplietla svoju rolu vo verejnom živote s Boratom, a namiesto dôstojného vystupovania na poste štátneho úradu, robí zo seba a z úradného postu komediálneho pajáca, navyše hrajúceho komédiu v dráme," zhodnotila Kolíkovej vystúpenie v komediálnom seriáli RTVS advokátka Adriana Krajníková na sociálnej sieti.

"Bolo by to možno aj smiešne, ak by za tým nebol stratený život občana, navyše s veľkým podozrením voči štátu, a „šowka“ by bola z jej peňazí, a s témou z jej súkromného života. To by sme sa potom aj s radosťou nasmiali. Ale robiť zo seba atrapu na morbídnej téme, a nechať sa ako lacný komparz zosmiešniť, je skutočne pre post ministra, a dôstojnosť ženy priveľa," konštatuje advokátka, ktorej Slovenská advokátska komora (SAK) pozastavila činnosť kvôli jej odmietaniu štátom prijímaných opatrení v boji proti koronavírusu.

 



 

"Mňa komora súdi za dehonestáciu advokátskeho stavu nedôstojným vyjadrovaním sa o tejto žene, ktorá predčila kohokoľvek v dehonestácii štátneho úradu," konštatuje advokátka, podľa ktorej „vážnosť“ komory odišla s „vážnosťou“ Kolíkovej.

"Občania Slovenska sa stávajú do radov na výtery a naťahujú kryty na dýchacie cesty na pokyny týchto psychopatov vo vláde, kde jej členovia a vysokí funkcionári nadávajú občanov do bláznov, do psov za plotom, do múdrosráčov, do opíc a pod. Ako teľatám sa im smejú do očí . Tým však vyjadrujú, za čo považujú adresátov svojich nariadení, s krytmi nasadenými na ušiach: za stádo pracujúce pre ich „projekty“ bez verejných obstarávaní," uzatvára Krajníková.