Belousovová o Kolíkovej v zábavnej relácii RTVS: Toto už nie je Pumpa, ale Žumpa!
18 | 01 | 2021 I sefredaktor

"Toto už nie je Pumpa, ale Žumpa,"  okomentovala Anna Belousovová účasť  ministerky spravodlivosti v komediálnom seriáli RTVS Pumpa, v ktorom vyjadrovala k prípadu úmrtia policajného exprezidenta Lučanského.


"Slovník 4. cenovej skupiny. Hlúpo až primitívne nahrávajú vládnej koalícii. A vrcholom bolo to slaboduché urážanie nebohého generála Lučanského nielen zo strany hercov , ale aj samotnej ministerky Kolíkovej," napísala bývalá politička na sociálnej sieti.




Kolíková sa objavila v sobotnej premiére sa v sitkomu Pumpa, ktorý podľa RTVS "reaguje na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv stretávajúcich sa na benzínovej pumpe." "Tak tým už musí riadne tiecť do topánok , keď sa uchyľujú k takýmto primitívnym agitkám, za ktoré by sa v minulosti hanbili aj komunisti a dnes aj severokórejský Kim, " ohodnotila Belousovová vystúpenie ministerky.




"Príde mi, že autor scenára je asi Matovič. A za toto platíme mesačne skoro 5 eúr! Normálne som sa musela hanbiť, keď som to pozerala zo záznamu. No fuj!" zhodnotila Belousovová umelecký počin ministerky spravodlivosti