Drsné slová Belohorcovej o novej vakcíne! Šírite strach a dezinformácie, pustili sa do nej fanúšikovia
14 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová (44) pred pár dňami oznámila smrť amerického lekára, ktorý priviedol na svet jej syna Nevia (7). V príspevku na sociálnej sieti tvrdila, že zabiť ho malo očkovanie proti covidu. Netrvalo dlho a blondínka to schytala zo všetkých strán, píše portál Blesk.


Svetom už niekoľko týždňov hýbe očkovanie na koronavírus. Niektorí sú za, iní proti. Vakcínu si nechal aplikovať okrem iného aj lekár v Miami, ktorý bol pri pôrode Belohorcovej syna Nevia. Bohužiaľ pred pár dňami zomrel.

"Aj keď je pre vás informácia o úmrtí tohto odborníka nepodstatná, pre nás to bol dôležitý človek, ktorý pomohol na svet synovi Nevinkovi. Pred rokom sme sa videli naposledy a spomínali na chvíle po mojom ťažkom pôrode," zverila sa na sociálnej sieti Zuzana s tým, že lekára pravdepodobne mohla zabiť spomínaná vakcína, hoci to nemala vôbec overené.



"Bohužiaľ prišla pandémia covidu a všetko je inak. Bol to zdravý muž. A podobne ako iní lekári z prvej línie aj on podstúpil očkovanie vakcínou na covid-19 (na ktorú celý svet tak spolieha). Pravdepodobne, aj keď to ešte nie je s istotou potvrdené, sa mu to stalo osudným," dodala Zuzana. Jej status okamžite vyvolal rozpačité reakcie.

"Človek by čakal, že žena s prehľadom, ktorý sa od vás očakáva, by si najprv mala overiť fakty a až potom zdieľať. Ľudská hlúposť je totiž nebezpečnejšia než samotný covid," pustil sa do nej jeden zo sledujúcich. "Chápem, že je to smutná udalosť, ale nesnažte sa z toho obviniť to, čo miliónom ľuďom zachráni život. Nešírte zbytočne dezinformácie a strach."

"Že vám nie je blbé toto napísať. Ešte ani samotní lekári, ktorí robili pitvu, ani vyšetrovatelia si nedovolili v tak citlivej téme urobiť záver, že priamou príčinou bola vakcinácia, ale vy to už s istotou viete. Zbytočne tu živíte konšpirátorov," pustili sa do nej ďalší fanúšikovia z jej profilu.

Zuzana Belohorcová a jej prvé Vianoce v novom domove. Skromnejšie ako predtým!
Z Ameriky boli zvyknutí na opulentnú výzdobu a na Santu, ktorý priletel 25. decembra, ale s tým je koniec. Tohtoročné Vianoce budú pre Zuzanu Belohorcovú (44) a jej rodinu prvé v novom domove, a to v španielskej Marbelle, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Timotej Dudka