Krajina potrebuje vládu schopných manažérov, nie šašov, tvrdí exminister Drucker
13 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Ak je minister Richard Sulík (SaS) zodpovedný za smrť tisícov ľudí, premiér Igor Matovič (OĽaNO) ho má okamžite odvolať a nahradiť niekým schopnejším, tvrdí v statuse na sociálnej sieti exminister zdravotníctva Tomáš Drucker (Dobrá voľba).

Šéf neparlamentnej strany hovorí, že to, čo predvádzajú Matovič so Sulíkom v takej vážnej situácii, v akej sa nachádza krajina, považuje za vrcholne cynické, nevkusné a maximálne nevhodné. Drucker doslova hovorí, že Slovensko "potrebuje schopných manažérov, a nie šašov, ktorí sa vyžívajú v predvádzaní a zbieraní lajkov".

"Ak je Igor Matovič presvedčený,  že Richard Sulík svojou neschopnosťou môže za tisícky ľudských životov, tak ho má okamžite odvolať, nahradiť niekým schopnejším a podať na neho trestné oznámenia. A nezaťažovať nás infantilnými statusmi," tvrdí Drucker.

Podľa neho mnohí občania prichádzajú o blízkych a doslova sa strachujú o holé živobytie, avšak títo dvaja si masírujú egá cez odkazy na Facebooku.


"Je to úbohé a trápne. V plnej nahote to ukazuje ako ani jeden z nich nepochopil svoju úlohu. Ľudia od nich čakajú riešenia, ktoré nám pomôžu prekonať túto ničivú pandémiu, a nie takéto nedospelé správanie. Týmto sa nám všetkým doslova vysmievajú do tváre," odkazuje vláde opozičný politik.



Drucker tvrdí, že 204 úmrtí na Covid-19 je na basu
Dnešných 204 úmrtí na koronavírus po dvoch týždňoch lockdownu si vyžaduje bezodkladné vyvodenie zodpovednosti, píše v statuse na sociálnej sieti bývalý minister zdravotníctva Tomáš Drucker. Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Ivan Brožík