Draxler o Cibulkovej: potrebovala sa zaočkovať, aby mohla lietať do Dubaja, kde má trvalé bydlisko
10 | 01 | 2021 I sefredaktor

Dominika Cibulková sa potrebovala dať zaočkovať proti Covidu, aby mohla bez problémov mohla lietať do Dubaja, kde má trvalé bydlisko. "Samozrejme, z daňových dôvodov," okomentoval protekčné očkovanie bývalej tenisovej hviezdy bývalý minister školstva Juraj Draxler v statuse na sociálnej sieti .


"Rozhodne jej, ani hocikomu inému, nezávidím, že musí časť roku trčať v diktátorskom Disneylande na piesku, aby sa mohla úradne tváriť, že už nemá so Slovenskou republikou nič spoločné," píše exminister.



Podľa Draxlera by nás malo trápiť ,že tenistku takto protekčne vybavili a nikto za to nebol potrestaný. Kopa ľudí sa chce dať zaočkovať, lebo vie, že bez toho sa im čoskoro bude ťažko cestovať, ale nemôžu, lebo kapacity sú obmedzené.



"Pre takéto príbehy by sme rozhodne nemali mať pochopenie. Ľudia, ktorí parádne využívajú na rozbeh kariéry štátnu podporu a potom sa ten štát snažia všemožne obrať o príjmy. V takom prípade už vôbec netreba mať zľutovanie ani s tým, kto jej to vybavil, ani s ňou," uzatvára Draxler.