Belousovová nie je spokojná so stavom vyšetrovania GORILY
10 | 01 | 2021 I sefredaktor
Anna Belousovová si všimla, že vo vyšetrovaní najväčšej korupčnej kauzy v dejinách Slovenska nehlási polícia žiaden posun. "Veľmi by ma zaujímalo, v akom stave je vyšetrovanie GORILY. Haščák bol síce vo väzbe, ale de facto za to, že vraj mal údajne kúpiť od nejakého siskára spomínaný zvukový záznam," upozorňuje bývalá politička v statuse na sociálnej sieti.

 

"Gorila sa predsa týkala skutkov, resp. trestných činov , ktoré sa spomínajú na zvukovom zázname z bytu na Vazovovej. korupcie a rozkrádačiek obrovských rozmerov s prepojením na vtedajšie politické špičky." konštatuje Belousovová.


Bývalá vysoká funkcionárka SNS upozorňuje, že Gorilu vyšetroval Lukáš Kyselica - rodinný priateľ Matoviča, súčasný poslanec za OĽaNO, ktorý musel odísť krátko po voľbách z postu štátneho tajomníka ministerstva vnútra, keď sa ukázalo, že bol či je agentom tajnej služby. Kyselica sa po odhalení vrátil do parlamentu, zmizol z médií a podľa Belousovovej to vyzerá, že kauza Gorila tiež.


"Svojho času vo vyšetrovaní Kauzy Gorila toho veľa nedokázal...nejaké divné divadielko nám to tu hrá premiér so svojimi ľuďmi na tému boja proti korupcii," uzatvára status Belousovová.