Líder legendárnej kapely Konflikt má na svedomí prvú svadbu v roku 2021!
09 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Prvý slovenský sobáš v roku 2021 uskutočnili Jury z prvej punkovej kapely Konflikt, ktorý o svadbe informoval fanúšikov na instagramovej stránke kapely. Jeho vyvolenou sa stala Mirka a sobáš prebiehal v súlade s pandemickými opatreniami.


"Dnes 4.1.2021 na moje narodeniny sme sa rozhodli s mojou láskou Mirkou, že celý svoj život prežijeme ako manželia!" Pochválil sa Jury na sociálnych sieťach. Svadba prebiehala podľa portálu hudobnysvet.sk za účasti novomanželov, dvoch svedkov a viceprimátora na mestskom úrade.



„Áno, rozhodli sme sa, že aj ďalší, v poradí už 36. život, prežijeme spoločne ako manželia. Deň nášho sobáša sme naplánovali už skôr ako boli prijaté prísne opatrenia, ale nechceli sme už meniť, keďže práve dnes oslavujem aj svoje narodeniny! Takto keď už budem veľmi starý, zábudlivý aspoň nezabudnem na naše výročie a ak si všimnete, súčet číslic v dnešnom dátume je 10, čiže magická jednotka, najlepší deň na niečo výnimočné, akým tento pondelok určite pre nás je,“ odpovedal uvedenému portálu Jury na otázku, prečo si vybrali dátum 4.1.2021.

Vysielať vo verejnoprávnej televízii rozprávku o panáčikovi s najdlhším prirodzením? Iná doba, iná morálka, tvrdí Belousovová
Nad morálkou a amorálnosťou politického zriadenia sa na Facebooku zamýšľala predsedníčka strany Národ a spravodlivosť Anna Belousovová (61). Bývalá podpredsedníčka a poslankyňa NR SR sa domnieva, že to, za čo by kedysi hrozilo väzenie, je bežným... Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | Timotej Dudka