Belousovová: Generála Lučanského sa báli už za Radičovej
09 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Anna Belousovová zaťala do živého. V statuse na sociálnej sieti pripomenula, že už za vlády Ivety Radičovej poslal minister vnútra Lipšic generála Lučanského do dôchodku a Spišiak zmaril dolapenie mafiána Ľudovíta Sátora.

Bývalá politička hovorí, že Jaroslav Spišiak sa dnes vrátil na ministerstvo vnútra ako poradca Romana Mikulca. "Vráti sa zrejme do hry aj Lipšic v úlohe špeciálneho prokurátora. A Lučanský znovu z tej hry vypadol. Tentokrát navždy. Príliš veľa divných náhod," upozorňuje Belousovová.

Zdôrazňuje, že keď bol ministrom vnútra Daniel Lipšic, poslal do výsluhového dôchodku generála Milana Lučanského, ktorý nové vedenie polície informoval o tom, že mafián Sátor sa chce vzdať a vypovedať.
"Sátor sa stratil a polícia po odchode Lučanského z jeho spolupáchateľov urobila svedkov. Prudká zmena! Kto sa vtedy naľakal Lučanského ? Alebo výpovedí Satora ? Veď polícia vtedy pod vedením Spišiaka de facto zmarila zadržanie Satora," dodáva Belousovová a k statusu pripája aj linku na jednu časť dokumentárneho seriál RTVS s názvom Súmrak bossov, venovaný práve zločineckej skupine Ľudovíta Sátora.