Hlina: Najdôležitejšie je vyhlásiť, že ste proti homosexuálom a potratom
08 | 01 | 2021 I Michal Filek

Bývalý predseda KDH Alojz Hlina si zobral na mušku našich politikov, ktorí hodnoty hlásajú, ale nežijú ich. Politikov, ktorí z kresťanskej politiky žijú, a nie ju žijú. "Hlavný predstaviteľ tohto zvráteného trendu, ktorý častokrát z darebákov robí svätých teraz odovzdáva moc v Amerike, píše Hlina. 




"Najdôležitejšie je v určitý moment vyhlásiť, že ste proti homosexuálom alebo proti potratom. To úplne stačí. Toto vyhlásenie vám vytvorí "štít", za ktorý sa môže schovať akýkoľvek pokrytec, kreatúra, podvodník, či s prepáčením magor," myslí si bývalý politik.




Podľa neho je to vo svete, je to u našich susedov. Europoslanec Fideszu holý lezúci po bruselských domoch je toho dôkazom.


Trump kritizoval svojich prívržencov, za násilnosti na Kapitole vraj "zaplatia"
Americký prezident Donald Trump v piatok na sociálnej sieti Twitter zverejnil nové dvojminútové video a odsúdil v ňom násilnosti, ku ktorým došlo v stredu v komplexe Kapitolu vo Washingtone. Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | tasr





A je to aj u nás. U nás doma to vraj máme v najkoncetrovanejšej podobe. "Máme tu človeka, ktorý má už ani neviem koľko detí, s neviem koľkými ženami a s chuťou sexuálne experimentovať nielen so ženami, ako pochoduje za rodinu. Ľudí s krížikom na klope saka, ale s číslom 88 v hlave. Ľudí, ktorí svoju manželku vyhodia z domu s dvomi kuframi. Ľudí, ktorí prisahali v kostole, potom však zo svojej ženy urobia blázna alebo nevernicu len preto, aby v tom kostole mohli prisahať ešte raz. Nie kvôli Pánu Bohu, ale kvôli voličom."






Títo všetci tu, podľa Hlinu, teraz moralizujú a "chránia" kresťanstvo, "chránia" hodnoty.




"Sú to politici, ktorí z hodnôt žijú a nie ich žijú. Sú to politici, ktorí z kresťanskej demokracie - politiky žijú a nie ju žijú. Hlavný predstaviteľ tohto zvráteného trendu, ktorý častokrát z darebákov robí "svätých" teraz odovzdáva moc v Amerike. Smutný pohľad. Chcem týmto pozdraviť všetkých tých "politikov - analytikov - blogerov - znalcov", ktorí zanalyzovali, že by volili Trumpa," uzavrel Alojz Hlina.


Farage: Chamtivosť Európskej únie pomáha komunistickej Číne ovládnuť svet
Britskí politici na čele s vodcom brexitu Nigelom Farageom v reakcii na hromadné zatýkanie prodemokratických aktivistov a politikov v Hongkongu vyzvali Európsku úniu, aby sa vzdala investičného paktu, ktorý uzavrela s Čínskou komunistickou stranou... Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Diana Zaťková