Dychberúci pohľad v nemocnici vydesil pacientku takmer na smrť
07 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Desivý pohľad sa naskytol pacientke v austrálskej nemocnici v Brisbane. Keď sa pozrela na strop, vo vetracej šachte si všimla niečo, čo ju takmer vystrašilo k smrti, informuje portál Topky.


Austrálčanka Kitt Williamsová zverejnila na sociálnych sieťach fotografie vyhotovené jej svokrou. Tá mala údajne pocit, že sa na ňu v brisbaneskej nemocnici "niečo pozerá zhora". "Žmurkalo to a rozhliadalo sa to po miestnosti. Niekedy to tam bolo, inokedy zase nie. Cítila, že sa na ňu niečo pozerá a pozoruje ju," napísala Williamsová s tým, že sa jej svokra dokonca domnievala, že sa jej počas zaspávania niečo dotklo, keď však otvorila oči, v izbe bola úplne sama.



 

Zdroj: Facebook (@GhostedUKteam)


Dôkazom toho, že v uvedenej nemocnici skutočne straší, mali byť fotky, na ktorých je vidieť vetriacu šachtu, v ktorej sú údajne vidieť akési oči.

Užívatelia sociálnych sietí sa rozdelili na dva tábory, pričom jeden dotyčnej verí, avšak druhý si stojí za tým, že ide o podvrh alebo logicky vysvetliteľný prípad. Ľudia tipujú, že ide o oči malého chlapca alebo vačicu ukrytú v šachte.

Strašidelné príbehy únie ako reinkarnácia červenej čiapočky
Lídri v Bruseli by mali zmeniť rétoriku, ak chcú poraziť euroskepticizmus. Zlyhanie v štýle rozprávania vedie k politike indentity. Komentár Wolfganga Münchaua priniesli The Financial Times. Čítať ďalej
24 | 05 | 2020 | Natália Sollárová