Na Kollárovom golieri sa baví celý internet! Dokonca aj jeho dcéra
06 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

V roku 2020 sa stal Boris Kollár (55) terčom pozornosti viackrát. Médiám neunikla ani jeho autonehoda, pri ktorej utrpel vážne zranenia, vďaka ktorým musel nosiť fixačný rám pripevnený na hlave a ramenách. Práve ten začal po novom zabávať celý slovenský internet.


Minulý rok sa na predsedu parlamentu Borisa Kollára valila lavína káuz. Okrem cirkusu okolo "opatrovateliek" v nemocnici sa stredobodom pozornosti stala autonehoda, počas ktorej sedel v limuzíne s bývalou misskou Miroslavou Fabušovou (35), ktorej podľa jeho slov "pomáhal s prepravou do lekárne".

Výsledkom autonehody, ktorá nastala počas lockdownu, sú úrazy, z ktorých sa dotiční liečia dodnes. Fabušovej tak pribudol fixačný golier a Kollárovi kovový rám na fixáciu stavcov. Práve ten sa stal virtuálnym nástrojom na zabávanie celého Slovenska v podobe AR filtra na Instagrame.

Instagram (@kollarboris)


Podľa informácií Plus 7 dní je autorom filtra 21-ročný Alexander Ladislav Križánek, ktorý svojim výtvorom ponúkol ľuďom možnosť "prevteliť sa" do Borisa Kollára a virtuálne si vyskúšať jeho fixačný rám. "Nebol to vôbec plán, no som rád že to ľudí zabáva. Pôvodne som čakal že to použije a uvidí len pár desiatok ľudí, no nakoniec majú filtre už necelých pol milióna videní," tvrdí Krížanek pre vyššie uvedený portál.

Filter zabáva celý národ vrátane Kollárovej dcérky Ester a dokonca Kollára samotného. Ten ho vyskúšal a zverejnil s pridaným textom "nový filter k dispozícii", čím propagoval kreatívny výtvor mladíka. Je potrebné podotknúť, že zmysel pre humor Kollárovi rozhodne nechýba a dokáže sa zabaviť aj na sebe.

Čo na to Križánek? "Popravde som nečakal že si to vôbec všimne. Keď som tvoril tento filter, vravel som si, že by bola sranda, keby ho použil. Keď som ho videl v profile, musel som sa len schuti zasmiať," tvrdí autor filtru podľa Plus 7 dní. Ten si s Kollárom písal a ujasnil, že ide iba o žart, ktorý poslanec prijal s nadhľadom. "Odpísal mi že mu to vôbec nevadí. Pobavilo ho to. Tak by to malo byť," dodáva Križánek.

Kollárova misska bola tehotná, po nehode potratila
Miss Universe Miroslava Fabušová, ktorá sa viezla v čase nehody v štátnom aute predsedu parlamentu Borisa Kollára, opäť prehovorila. Priznala potrat a trvalé následky. Čaká ju ďalšia operácia, informuje portál Expres. Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Timotej Dudka