"Fico a Pellegrini podkopávajú nohy vlastnej krajine," myslí si Remišová
06 | 01 | 2021 I Michal Filek

Vicepremiérka Veronika Remišová sa dnes pred mimoriadnych zasadnutím vlády, ktorá zasadá ku kritickej situácii v Nitre, obula do Pellegriniho s Ficom. Vraj obaja prispeli k spochybňovaniu a nedodržiavaniu opatrení, a Pellegrini spochybnil aj očkovanie, čo považuje za mimoriadne nezodpovedné. 


"Dnes mimoriadne zasadá vláda ku kritickej situácii v Nitre. Nitra potrebuje našu pomoc, primátor Marek Hattas z našej strany Za ľudí robí čo je v jeho silách, aby kritickú situáciu spoločne so zdravotníkmi v okrese zvládol," informovala na svojom statuse na facebooku Remišová.

Namiesto konštruktívneho prístupu totiž vraj Peter Pellegrini zneužíva políciu na politiku a podáva trestné oznámenie, čo však starý aj nový Smer robili odjakživa. "Situácia s pandémiou nie je dobrá, viac musí robiť aj štát, no opatrenia musia dodržiavať aj občania. A tu Peter Pellegrini a Robert Fico významne prispeli k spochyňovaniu potreby opatrení, spochybňovali ich dodržiavanie a osobne Peter Pellegrini v najsledovanejšej relácii spochybňoval aj očkovanie, čo je mimoriadne nezodpovedný prístup. Nepoznám v Európe krajinu, kde by dvaja bývalí premiéri takýmto spôsobom podkopávali nohy svojej vlastnej krajine."

Tomáš: "Matovič môže ísť kopať hroby!"
Erik Tomáš na facebooku poriadne prikúril premiérovi Matovičovi. Ten kedysi posielal kopať hroby Richarda Sulíka. Avšak po tom, ako sa v nakritickejšej situácii na tri týždne kamsi stratil a loď zostala v najbúrlivejšej dobe bez kapitána, môže ísť... Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Michal Filek