Chmelár: pán premiér, držte už konečne hubu!
05 | 01 | 2021 I sefredaktor
Publicista Eduard Chmelár na FB bez servítky bilancuje pôsobenie Igora Matoviča vo funkcii premiéra. "Ste mizerný premiér a ešte horší manažér. Igor Matovič, ste darebák, ktorý sa vykašľal na krajinu a zbabelo sa skrýva pred rozhnevanými ľuďmi, ste slaboch, ktorý hádže vinu na iných, fňuká a nedokáže si priznať zlyhanie," hodnotí činnosť premiéra.

"Dva týždne sa neukázal. V posledných dňoch, v dramatickom a kritickom bode koronakrízy, po ňom nebolo ani chýru, ani slychu, práve v tomto čase si vybral voľno na oddych s rodinkou. Štátu akútne chýbal manažment ako veliteľ v čase vojny, ale on nikomu nechýbal, lebo aj tak nič neriadil," zdôrazňuje publicista.

"Za čo Vy vlastne nesiete zodpovednosť? Hra sa skončila, trestné oznámenie na Vás je v plnej miere oprávnené, za tie tisíce mŕtvych nesiete politickú zodpovednosť Vy a môžete byť rád, že samosprávy fungujú a ľudia zachraňujú životy aj bez Vás," podčiarkuje Matovičov kritik.

Nedokázali ste zvládnuť nič. Ešte aj to očkovanie skončilo fiaskom. Stihli ste zaočkovať papalášov, ale odborníci vypočítali, že týmto tempom by sa muselo očkovať 21 rokov. Tak už prestaňte moralizovať, poučovať a špiniť tých, ktorým by ste mali nohy bozkávať za to, že napriek vám tu ešte niečo funguje. Všetku tú spúšť, ktorú ste zanechali, môžete napraviť už len jediným spôsobom: zbaľte sa a vypadnite," uzatvára status Eduard Chmelár.