Priznáva farbu? Andrea Verešová verejne zdieľala jedno z uniknutých videí! (VIDEO)
05 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Andrea Verešová (40) opäť dokazuje, že je veľká profesionálka a humbug ohľadom jej údajných erotických videí berie s nadhľadom. Momentálne je celá záležitosť v šetrení Polície ČR, avšak modelka na svojich sociálnych sieťach uverejnila jedno z videí, ktoré sa nedávno dostali na internet, píše portál eXtra.


Andrea Verešová (40) s manželom Danielom Volopichom nezažili pokojné vianočné sviatky, nakoľko sa na svetlo sveta dostalo erotické video, na ktorom sú osoby nápadne podobné práve obom partnerom. Andrea najskôr vypísala odmenu päťdesiat tisíc eur za odhalenie páchateľa videa a následne výzvu po pár dňoch stiahla. Veľa ľudí a fanúšikov na dvojicu apeluje, nech sa prizná, že "na tom predsa nie je nič zlé".

"Momentálne záležitosť vyšetruje Polícia ČR, ktorá nám zakázala podávať akékoľvek informácie. Rozoberanie a rozpitvávanie by mohlo ohroziť vyšetrovanie. Ďakujem za pochopenie," oznámila Verešová pre eXtra.cz s tým, že si aj naďalej stojí za tým, že sa jedná o podvrh a videokoláž, aj napriek druhému intímnemu videu, ktoré uniklo na internet, a na ktorom tancuje údajná Verešová striptíz.

"Na žiadosť polície nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie informácie. Vďaka za pochopenie," napísal sms vyššie uvedenému portálu právnik Daniel Volopich. Andrea je veľká profesionálka a všetko sa snaží riešiť s chladnou hlavou.

Časť verejnosti je zmätená tým, že Andrea pred pár dňami zverejnila na svojom Instagrame video, ktoré tiež kolovalo po českom a slovenskom internete. "A teraz sa spolu pozrieme späť do minulosti na to, ako som slávila Vianoce v roku 2017 a hodila som pritom držku, ale za tú srandu to stálo. Verím, že sa opäť pobavíte," napísala k vianočnému videu na ktorom tancuje a následne padne na zem.



Modelka na mnoho ľudí pôsobí ako ľadová kráľovná, ale ako teraz dokazuje, vie ukázať aj ľudskú tvár a urobiť si zo seba srandu. Čo myslíte vy?

Verešová vs. Krainová: Po erotickom kalendári a vianočnom škandále odhaľuje svoje telo i Simona
Od doby, kedy sa tie dve prvýkrát stretli na jednom módnom móle, sa o nich hovorí, že sa nemusia. Ba naopak, istá miera súperenia je u nich stále vidieť - kto má krajšie telo, odvážnejší fotky, píše portál Expres. Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | Timotej Dudka