Zlatica Kušnírová vyčíta rodine generála Lučanského majetok (A.Leitmanová)
03 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Pri pohľade na facebookový profil Zlatice Kušnírovej zarazí cynizmus a bezcitnosť. Pre svoju rodinu vždy žiadala súcit. Keď ide o smrť generála Lučanského, súcit je zrazu preč.  

Zlatica Kušnírová zdieľa článok z Nového času o Milanovi Lučanskom s názvom „Pravá ruka ministra Kaliňáka si nemá na čo sťažovať: Kde vzal 400 000 € na vilu a byt na Floride?“ Evidentne ju trápi majetok zosnulého, ktorý celý život pracoval vo vysokých a dobre finančne hodnotených funkciách. Nuž, závisť je prirodzená ľudská vlastnosť a asi jeden z najrozšírenejších ľudský neduhov. Máme ich všetci, no napriek tomu každý z nás by sa mal denne usilovať byť lepším človekom.

Slováci oplakávajú generála. Skupina Všetci za Milana už má 25 tisíc členov
03 | 01 | 2021 | editor01hd


Nejde o ojedinelý status Zlatice Kušnírovej. Pri prezeraní jej profilu na sociálnej sieti sa ťažko ubrániť údivu. Toľko zloby a cynizmu na jednej hromade sa často nevidí. Pani Kušnírová má právo na emócie aj zatrpknutosť, pretože vrahovia chladnokrvne zobrali život jej dieťaťu. No práve preto by mala mať viac súcitu s tými, čo takisto prišli o svojich drahých. Najmä, ak odišli z tohto sveta za takých okolností ako generál.

Zlatica Kušnírová zdieľa mnohé články o Milanovi Lučanskom, ktoré bagatelizujú jeho úmrtie a vyčítajú mu minulosť bez toho, aby sa mohol nebohý brániť. Matka zavraždenej študentky archeológie s obľubou zdieľa články, ktoré zvýrazňujú údajnú trestnú činnosť Milana Lučanského, no akosi prehliada, že z nich nebude už nikdy obžalovaný ani odsúdený. A nebude sa môcť ani obhajovať.

Ľudí príspevky pani Kušnírovej evidentne nenechávajú chladnými, čo k dosvedčujú komentáre pod jej príspevkami. Niektorí jej nadávajú, niektorí slušne vyčítajú a niektorí pridávajú články na obhajobu generála Lučanského. Niektorí dokonca pridali linku na skupinu AllForMilan. Na komentáre nereaguje.

„Trochu pokory!“ žiada sa mi odkázať Zlatici Kušnírovej.

Hyeny v ľudskej koži urážajú a ubližujú mame zavraždenej Martiny Kušnírovej
Beštiálna vražda novinára Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej († 27) otriasla Slovenskom. O to je však nepochopiteľnejšie, akí zlí dokážu byť niektorá ľudia aj po takmer troch rokoch na mamu mladej... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.