"K zomierajúcemu Lučanskému odmietli pustiť kňaza!" šokuje poslanec Taraba
03 | 01 | 2021 I Petra Demková
„Kňaz stál pred dverami na ARO v prešovskej nemocnici. Je na to veľa svedkov, pretože ho tam videli a ja tohto kňaza poznám. Stál tam pri ňom aj jeden pán, ktorý vie dosvedčiť, že strážcovia pred dverami kňaza ku generálovi Lučanskému nepustili. Nepustili kňaza k zomierajúcemu,“ napísal na Facebook Tomáš Taraba.

„Priatelia jedna pani mi písala, že aj keď kňaza, o ktorom píšem ku generálovi nepustili, vraj nakoniec sa podarilo generála zaopatriť iným kňazom. To prvé viem zaručene, to druhé reinterpretujem,“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti Tomáš Taraba. „Ak by táto informácia bola pravdivá, môžeme aspoň v tejto obrovskej tragédii vidieť nejaký svetlý bod, pretože pre veriacich ide o nesmrteľnú dušu,“ píše.

Tomáš a Šutaj-Eštok žiadajú zriadiť nezávislý výbor na prešetrenie smrti Milana Lučanského
Poslanci strany HLAS-SD Erik Tomáš a Matúš Šutaj-Eštok boli večer pred Prezídiom policajného zboru zapáliť sviečku na pamiatku zosnulého Milana Lučanského. Priamo na mieste prostredníctvom videa ohlásili, že budú žiadať zriadenie nezávislej... Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | Michal Filek


„Status z rána: Jeden bohabojný kňaz, ktorý keď sa dozvedel, čo sa "prihodilo" generálovi Lučanskému, letel do nemocnice v Prešove. Chcel mu dať posledné pomazanie, ktoré sa dáva ľuďom v riziku smrti. Aj tí najväčší barbari v dejinách toto väzňom v dejinách dopriali. Keď liberáli vo Francúzskej revolúcii išli zabiť kráľa Ľudovíta XVI., pustili k nemu kňaza. Keď zmanipulované zločinné rozsudky komunistického Národného súdu vydávali hrdelné tresty, aj vtedy kňazi boli pripustení k odsúdeným,“ pripomenul poslanec.

Kňaza však k umierajúcemu nepustili! Šokuje poslanec. „Kňaz stál pred dverami na ARO v prešovskej nemocnici. Je na to veľa svedkov, pretože ho tam videli a ja tohto kňaza poznám. Stál tam pri ňom aj jeden pán, ktorý vie dosvedčiť, že strážcovia pred dverami kňaza ku generálovi Lučanskému nepustili. NEPUSTILI KŇAZA K ZOMIERAJÚCEMU,“ napísal Tomáš Taraba.

„Kto sa bál, aby nikto nevidel v akom stave je generál Lučanský?“ pýta sa na záver...

Ľudia k piete za Lučanského nepotrebujú vládu (REPORTÁŽ)
Je zrejmé, že bežní ľudia nepotrebujú slovenskú vládu aby si uctili pamiatku zosnulého policajného exprezidenta Na Račianskej ulici v Bratislave sa pred sídlom Prezídia policajného zboru SR spontánne vytvorilo pietne miesto. Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Petra Demková