Gottov utajený syn Hugo: Milenka nepopiera, že ide o Slávikove dieťa!
03 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Dominika Gottová (47) sa pred časom rozhodla odhaliť vo svojej knihe jedno z najväčších tajomstiev svojho slávneho otca. Podľa nej mal Karel Gott (†80) nemanželského syna, ktorého mal splodiť so svojou milenkou a dnes manželkou herca Ondreja Havelky (66) Alicou Kovácsovou (54), píše portál Expres.


Podľa zdroja Expresu mala Dominika Gottová informácie o svojom údajnom utajenom bratovi Hugovi dlhšiu dobu, rozhodla sa ich ale použiť až teraz vo svojej knihe. Vzhľadom k tomu, že médiá si tejto pasáže v publikácii takmer nevšimli, Gottová sa rozhodla rozoslať tlačovú správu, ktorá nedávno dorazila aj do redakcie vyššie uvedeného portálu.

Vo vyhlásení Dominika tvrdí, že pozná pravdu o nevlastnom bratovi a jeho matke, ktorou má byť Alice Kovácsová. "Získala som informácie od dvoch dôležitých osôb zo života môjho otca, ktoré mi potvrdili, že brata máme," napísala Dominika Gottová.

Začiatky Gottovej kariéry boli peklo: Výhražné listy pred ním tajili
Karel Gott bol bezpochyby miláčikom Československa. Začiatky jeho kariéry však neboli zďaleka tak idylické, ako by sa mohlo zdať. Gottovi chodilo nespočet výhražných listov, ktoré pred ním jeho spolupracovníci radšej tajili. Nepísalo sa v nich... Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Viem, o koho ide. Dotyčný chlapec je však maloletý a veľmi sa nepoznáme, videli sme sa len sporadicky. Myslím si však, že by verejnosť mala vedieť, že môj otec, Karel Gott, mal vytúženého syna. A to so ženou, ktorá bola jeho celoživotnou múzou a teraz sa rozhodla odísť so svojím synom žiť na Kanárske ostrovy, kde sú mimo dohľadu verejnosti," pokračuje v liste Gottová.

"Poskytovala mu to, čo inde nedostával," myslí si Dominika a jasne tým tak rýpe do vdovy Ivany Gottovej.

Vzhľadom k tomu, že Karel Gott bol veľkou hviezdou aj v susednom Nemecku, o kauze s jeho údajným utajeným synom Hugom informoval tamojší denník Bild, ktorý kontaktoval ako Dominiku Gottovou, tak Alicu Kovácsovú.

Charlotte Gottová v úlohe Darinky. S ockom si zaspievala Zvonky šťastia (VIDEO)
Ivana Gottová priaznivcov speváka Karla Gotta na sociálnych sieťach potešila videom z vystúpenia z roku 2018. Zlatý slávik si v Ružomberku na pódium prizval svoju dcéru Charlottu a zaspieval s ňou hit Zvonky šťastia, píše portál... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Som si istá, že Hugo je môj nevlastný brat. Nepoznáme sa moc dobre, videli sme sa len sporadicky," nechala sa počuť Dominika s tým, že jej otec sa o svojho syna finančne postaral.

Informácie o tom, že jedenásťročný Hugo je synom Karla Gotta, sa k Alici Kovácsovej pochopiteľne dostali. Manželka herca Ondreja Havelky nepoprela, že by s najslávnejším českým spevákom splodila dieťa.

"Poznám výroky z knihy a rešpektujem, čo je tam napísané. Inak to nebudem komentovať," povedala Bildu Kovácsová.

Nečakané priznanie berie dych: Posledné slová Karla Gotta dcére Dominike!
Dominika Gottová (44) prehovorila o poslednom telefonáte s otcom a o tom, ako sa slávny spevák pred smrťou cítil, píše portál Aha!. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka