Nečakané priznanie berie dych: Posledné slová Karla Gotta dcére Dominike!
15 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Dominika Gottová (44) prehovorila o poslednom telefonáte s otcom a o tom, ako sa slávny spevák pred smrťou cítil, píše portál Aha!. 


Vo svojej novej knihe odkryla Dominika Gottová veľa osobných informácií, opísala aj mnohé zo súkromia svojej rodiny. Najstaršia dcéra Karla Gotta priznala, že niektoré pasáže sa jej písali aj opisovali ťažko, pretože mala často slzy na krajíčku a práca na knihe tak bola emočne náročná. Čo jej Slávik povedal počas ich posledného rozhovoru?

Dominika Gottová to naozaj urobila! Vyhlásila vdove Ivane vojnu?
Rok po úmrtí Karla Gotta (†80) panuje medzi vdovou Ivanou (44) a Slávikovou dcérou Dominikou (47) napätý vzťah. Teraz sa Dominika rozhodla vytasiť pomyselnú zbraň a ísť do konkurenčného boja proti mladšej macoche. Pritom sa však s ňou chce zároveň... Čítať ďalej
07 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Naposledy som s otcom hovorila približne týždeň pred jeho odchodom. Telefonovala som s ním, znel veľmi nádejne, hoci sa necítil vôbec dobre. Hovoril mi, že ho posilňuje rodinný kruh, že mu robia radosť jeho dievčatká a stále dúfal, že to bude dobré. V tej nádeji, že to všetko dobre dopadne, som žila aj ja, hoci som jeho vážny zdravotný stav konzultovala s lekárkou, ktorá už mu toľko nádejí nedávala," povedala Gottová, ktorá sa po rokoch vrátila k svojmu manželovi.

"Najradšej spomínam na naše spoločné dovolenky, výlety, na naše dlhé rozprávanie sa do noci, sedenie nad Bertramke, kde sme sa na terase pozerali v noci na osvetlenú Prahu. Tých krásnych a nezabudnuteľných spomienok je naozaj veľa," dodala Dominika.

Šokujúce: Dominika Gottová tvrdí, že jej otec Karel má utajovaného syna!
Mal snáď Karel Gott veľké tajomstvo? Jeho dcéra Dominika Gottová teraz prišla s šokujúcim vyhlásením. Podľa svojich slov má totiž potvrdené, že má ďalšieho súrodenca, a to brata. Nie však z matkinej strany, ale z otcovej. Dominika tak tvrdí, že mal... Čítať ďalej
05 | 12 | 2020 | Timotej Dudka