Erotické video Andrey Verešovej: Štátny orgán vydal jasný pokyn!
02 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Andrea Verešová (40) a jej manžel Daniel Volopich (56) čelia následkom videa, na ktorom údajne dvaja im podobní ľudia prevádzkujú nespútane telesné zábavky. Obaja video od začiatku označujú za podvrh a chcú nájsť vinníka, píše portál eXtra. Čo povedali o rozhodnutí policajných orgánov?


Keď Andrea Verešová (40) počas sviatkov na Instagrame vypísala odmenu päťdesiat tisíc eur za odhalenie páchateľa videa, vyvolalo to veľkú vášeň v oboch národoch. Namiesto toho, aby niektorí vzali do rúk lupu a vydali sa na lov skutočných autorov erotickej nahrávky, ktorá má byť podľa manželov podvrh, mnoho ľudí sa dvojici vysmialo s tým, že ich slovám neverí a že video považujú za pravé.

Modelka aj jej manžel právnik síce už ponuku odmeny stiahli, podľa svojich slov sú však v kontakte s orgánmi činnými v trestnom konaní.

Pokazené Vianoce Verešovej: po webe sa šíri jej intímne video
Andrea Verešová (40) a Daniel Volopich (56) riešili na Vianoce naozaj nepríjemnú situáciu. Po internete koluje video, na ktorom má údajne modelka so svojím manželom súložiť, informuje portál eXtra. Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Momentálne je celú záležitosť vyšetruje Polícia ČR, ktorá nám zakázala podávať akékoľvek informácie. Rozoberanie a rozpitvávanie by mohlo ohroziť vyšetrovanie. Ďakujem za pochopenie," napísala modelka uvedenému portálu, keď sa jej spýtali, čo hovorí na ďalšie objavené video.

Jeden z amatérskych detektívov, v snahe nebohej obete zahanbenia pomôcť, ho podľa svojich slov našiel na instagramovom profile Andrey, tentokrát podľa neho ide naozaj o pár Verešovej a Volopicha, ktorí sa v dokonalej kópii izby z intímneho home videa pripravujú na spoločenskú udalosť.

Rovnako ako jeho žena aj Daniel Volopich pochopil požiadavku strážcov zákona úplne jasne. "Na žiadosť polície nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie informácie. Vďaka za pochopenie," reagoval Volopich pre eXtra. Vyjadrí sa prominentný pár k najnovšiemu videu, na ktorom údajne Verešová tancuje striptíz pred manželom a neznámou ženou, ktorá video nakrúca?

ŠKANDÁL: Po internete koluje druhé intímne video Andrey Verešovej! (VIDEO)
Neuveriteľné! Po prvom intímnom videu Andrey Verešovej (40), ktoré je podľa jej slov "videokoláž", sa na internete objavuje ďalšie. Tentokrát je na videu zaslanom anonymným odosielateľom redakcii Hlavný Denník údajne vidieť, ako sa modelka vyzlieka... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka