Vianočné želanie princa Harryho a Meghan fanúšikov viac sklamalo ako potešilo
01 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) majú vo zvyku zaležať šťastné a veselé každý rok, a inak tomu nebolo ani tento. Avšak tentokrát vinšovali prostredníctvom nečakaného zdroja a spoločná fotografia s malým Archiem naviac akoby prešla podivným filtrom, čo fanúšikov príliš nepotešilo.


Ako píše portál Blesk, nájsť vianočné priania vojvodov zo Sussexu na niektorom z oficiálnych zdrojov, upátrali by ste sa k smrti. Známy párik ho tento rok ukryl na cudzom instagramovom účte, v respektíve účte neziskovej organizácie Mayhew, ktorá sa stará o zvieratá a rodiny v núdzi.

"Sme šťastím bez seba, že sme mohli obdržať nádherné vianočné prianie od našich patrónov, vojvodov zo Sussexu. Vojvodovia tiež poskytli sponzorský dar a pomohli nám zostať tu pre psov, mačky a ľudí v našej komunite cez zimu a ďalej," poďakovala organizácia manželom.



Na ľahko prehliadnuteľnom vianočnom želaní sú vyobrazení obaja vojvodovia a ich syn Archie v domčeku pre deti na záhrade svojho panstva v Montecite. Údajne sa jedná o fotku, ktorú zaobstarala Meghanina matka Doria.

Pôvodné fotografie s typickým prianím krásnych Vianoc a šťastného nového roku 2021 by sa iste dočkali obdivuhodnejšieho prijatia fanúšikov, autori sa ju však rozhodli pretiahnuť akýmsi umeleckým filtrom.

Na výslednom produkte tak majú vojvodovia aj Archie takmer nerozpoznateľné tváre a nebyť ohnivo ryšavých vlasov princa, sotva by niekto spoznal, že sa jedná práve o nich. Pokus o originalitu na jednu stranu uspel, na druhú zlyhal. Fanúšikovia britskej monarchie sú radi za každú súkromnú fotografiu z rodinného albumu, táto je však skôr sklamaním.

Kráľovná Alžbeta dojala Britov vianočným posolstvom: Stále jej to myslí!
Uplynulý rok poznačený pandémiou koronavírusu ľudí síce rozdeľoval, zároveň ich ale v mnohom aj zblížil. V tradičnom vianočnom príhovore to povedala britská kráľovná Alžbeta II, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Timotej Dudka