Lipšic podal trestné oznámenie na Flašíka. "Chce sa len zviditeľniť," kontruje podnikateľ
01 | 01 | 2021 I Michal Filek

Advokát a bývalý minister Daniel Lipšic podal trestné oznámenie na podnikateľa Fedora Flašíka, pretože podľa neho aj lož má svoje hranice. Lipšic mal podľa Flašíka počas výsluchu tlačiť na Milana Lučanského, ktorý bol zadržaný okrem iného aj pre podozrenie z korupcie, aby udal opozičných politikov. Informoval o tom portál hnonline.sk. 


Flašík, ako napísali HN-ky, v súvislosti s Lučanského úmrtím hovoril aj o možnosti, že ten bol "eliminovaný zámerne". Podľa Lipšica však ide o krivé obvinenie a vo veci už podal trestné oznámenie. "Nerád podávam trestné oznámenia, ale aj preukázateľná lož má svoje hranice," uviedol Lipšic.

Na vypočúvaní začiatkom decembra bol prítomný, avšak pripomína, že Lučanský vtedy odmietol odpovedať na otázky vyšetrovateľa a obhajcov, informova hnonline.sk

"Nikdy som s Milanom Lučanským neviedol rozhovor, ktorý vo svojom statuse spomína bývalý pokladník strany Smer, a výpovede všetkých prítomných (vrátane obhajcu M. Lučanského) moje tvrdenie nepochybne potvrdia," uviedol Lipšic.

 

Flašík hovorí pravdu. Tvrdí, že má informácie o zraneniach zosnulého Milana Lučanského
K tragédii okolo generála Milana Lučanského a k jeho následnému úmrtiu , sa okrem prezidentky, súčasných koaličných a opozičných politikov, vyjadril aj právnik, manažér a podnikateľ Fedor Flašík. V rozhovore pre netky potvrdil, že ním medializované... Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Gabriel Matta


 

Portál ďalej napísal, že Lipšica, podľa vlastných slov, mal práve Lučanský kontaktovať so žiadosťou o právne zastúpenie. On však odmietol pre konflikt záujmov, keď v tom čase zastupoval Bernarda Slobodníka, ktorý bol jedných so svedkov práve proti Lučanskému. Advokát doplnil, že s genrálom Lučnakým mal neutrálny vzťah.

"Trestné oznámenie Daniela Lipšica vnímam presne v zmysle jeho vnímania demokracie. V tej lipšicovskej, vynášať informácie zo spisov, z vyšetrovania a z prokuratúry môžu len osoby ako Lipšic a pod.," reagoval na podanie trestného oznámenia Flašík.

Pre HN-ky podnikateľa tvrdil, že svoj status z predchádzajúceho dňa založil na informáciách, ktoré mu boli poskytnuté. "Beriem tento zúfalý pokus adepta na špeciálneho prokurátora ako jeho snahu zviditeľniť sa pred voľbou," dodal.

 

Blaha: Matovič dnes plní mafiánovi Černákovi jeho najtajnejšie priania
Vypočul som si rozhovor s bezpečnostným analytikom Milanom Žitným a ak sa potvrdí len stotina z toho, čo hovorí, tak treba pozatvárať polovicu vlády," napísal včera na svojom facebooku poslanec Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Michal Filek