„Slovensko sa nachádza v právnom rozklade,“ soptí znechutená Belousovová
29 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Situácia, keď do Národnej rady mohli prísť voliť aj pozitívni poslanci či takí, ktorí boli v karanténe, nenechala chladnou ani expolitičku Annu Belousovovú.


Bývalá predsedníčka SNS nevynechá žiadnu možnosť, aby vo svojom statuse na sociálnej sieti nezhodnotila aktuálne a horúce dianie na našej politickej scéne. A stalo sa tak aj tentokrát, keď si zobrala na paškál hlavného hygienika Jána Mikasa a jeho narýchlo zmenená vyhláška.
Pozitívni poslanci v parlamente šírili nebezpečnú nákazlivú chorobu

Belousovová hneď v úvode svojho statusu píše, že to, čo sa udalo včera v Národnej rade bol pre ňu bod zlomu. „ Vládna koalícia dnes opäť surovo znásilnila základné princípy demokracie, keď na základe rozhodnutia JEDNÉHO NIKÝM NEVOLENÉHO človeka - hlavného hygienika Mikasa - parlament schválil novelu ústavného zákona o bezpečnosti štátu,“ začína na sociálnej sieti svoju kritiku expolitička, podľa ktorej táto novela umožňuje vláde predlžovať a opätovne vyhlasovať núdzový stav. Aj do nekonečna. „Parlament mohol hlasovať len preto, že hlavný hygienik vydal v rozpore so zákonom nariadenie, ktoré umožnilo prítomnosť na zasadnutí NR SR aj poslancom , ktorí sú pozitívni na Kovid!“ čertí sa Belousovová na to, že hlavný hygienik „svojím“ rozhodnutím konal protizákonne, t.j. v rozpore so zákonom, podľa ktorého je ší­re­nie ne­bez­peč­nej ná­kaz­li­vej ľud­skej cho­ro­by trestný čin.



Belousovová: „Ak náš štát riadia takýto tupci, tak sa môžeme spoliehať len na pomoc z nebies!“
Expolitička Anna Belousovová je k nezastaveniu a v podstate jej nie je dobré nič, čo sa týka súčasnej vládnej koalície, alebo aj samotnej prezidentky. Keď má možnosť, hneď začne kritizovať tak, ako naposledy Veroniku Remišovú. Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


„Čo iné robili pozitívni poslanci, ktorí namiesto karantény boli prítomní v parlamente?!“ píše jasne expolitička a pokračuje. „Ďaleko horšie však je, že toto porušenie zákona akceptoval zákonodarný zbor - Národná rada Slovenskej republiky!!! Tento fakt je jasným dôkazom, že Slovensko sa nachádza v právnom rozklade. Nielenže parlament koná - prijíma ústavný zákon, ktorý výrazne obmedzí ľudské práva, na základe protizákonného konania jednej osoby bez akéhokoľvek mandátu, ale, čo je ešte horšie, mlčí generálna prokuratúra, mlčí polícia, mlčí ústavný súd! A mlčí aj pani prezidentka,“ tne do živého Anna Belousovová, podľa ktorej sme sa vlastne dostali do stavu, keď rozhoduje o osude republiky jeden človek - nesvojprávna bábka v rukách premiéra a jeho okolia. „Toto história Slovenska ešte nepamätá! Ak parlament koná na základe porušenia zákona, jeho rozhodnutia nemôžu byť zákonné!“ dodáva na záver statusu expolitička, ktorú hnevá aj to, že prezidentka Čaputová prijatý zákon expresne podpísala.

Správanie vládnej koalície pripomína Planétu opíc, odkazuje Belousovová
Expolitočka a expredsedníčka SNS si opäť nedáva servítky pred ústa a správanie súčasnej koalície v súvislosti so zmenou slovenskej ústavy prirovnáva k filmu Zrodenie planéty opíc. Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.