Paľo Habera zneistil fanúšikov: Definitívny koniec s hudbou?
29 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Paľo Habera má momentálne veľa času na odpočinok, pretože opatrenia proti šíreniu koronavírusu mu znemožňujú vystupovanie, píše portál Stars24. Začal snáď hudobník uvažovať o zmene povolania?


Kým Paľo Habera môže momentálne na vystupovanie zabudnúť, takí hokejisti hrajú aj bez divákov. S tým najslávnejším slovenským sa známy hudobník počas vianočných sviatkov stretol. Vznikla z toho vtipná fotografia.

Obávaný porotca najprv vystrúhal slávnemu obrancovia poklonu. "Ak chceme byť v niečom dobrí, tak musíme na sebe stále pracovať. Tak ako Zdeno Chára. Neuveriteľné, čo predvádza a v akej kondícii stále je," uviedol na Instagrame.



Fanúšikovia frontmana skupiny Team môžu byť v pokoji, zmenu povolania na staré kolená vraj nechystá. "Jasné, že ja zostávam u hudby," odkázal.

"A ešte jedna vec - s korčuľami na nohách mám asi 190 centimetrov. Viete si predstaviť, ako musí byť Zdeno vysoký? Keby sa na mňa rútil, tak sa asi...," dodal Habera.

"Ste tu už dlho a škoda, že neexistuje vakcína na rozum!", odkázal Habera Matovičovi
Spevák a porotcat zo SuperStar Paľo Habera (58) síce už niekoľko rokov žije v Amerike, no politická situácia na Slovensku ho napriek tomu stále zaujíma a aj veľmi trápi. A najnovšie mu poriadne praskli nervy a vláde Igora Matoviča poslal drsný... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Ivan Brožík