"Ste tu už dlho a škoda, že neexistuje vakcína na rozum!", odkázal Habera Matovičovi
27 | 11 | 2020 I Ivan Brožík

Spevák a porotcat zo SuperStar Paľo Habera (58) síce už niekoľko rokov žije v Amerike, no politická situácia na Slovensku ho napriek tomu stále zaujíma a aj veľmi trápi. A najnovšie mu poriadne praskli nervy a vláde Igora Matoviča poslal drsný odkaz!


V Paľovi Haberovi sa to za posledné mesiace zbieralo, až sa nakoniec jeho pohár trpezlivosti prelial. Na sociálnej sieti vo štvrtok večer uverejnil dlhý status s tým, že už sa nemôže prizerať na to, čo sa na našej politickej scéne deje. Všimol si ho portál pluska.sk.


„Uvedomujem si, že vo svete v súčasnosti nie je normálna situácia a zvládnuť v tejto chvíli vedenie krajín nie je nič jednoduché. Niekde to politici zvládajú a niekde nie. Málokedy komentujem takéto veci, ale teraz budem a podotýkam, nie je to tým, že by som strácal nervy a trpezlivosť, ale preto, že sa mi to nepáči,“ napísal Habera na Instagrame a to bol iba začiatok. Premiérovi Igorovi Matovičovi adresoval štipľavé slová.


Priznanie Paľa Haberu: Koronavírusu už má plné zuby!
Paľo Habera bezpochyby zažil po pracovnej stránke oveľa lepšie roky, než je tento, nakoľko už to na žiadne veľké kšefty naozaj nevyzerá. Niet preto divu, že si na nedostatok práce posťažoval, píše portál Stars24. Čítať ďalej
28 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Nepáči sa mi spôsob vládnutia súčasnej vlády a hlavne nášho premiéra Matoviča. Byť dobrým politikom a vodcom je niečo úplne iné, ako predvádza on! Jasne mi ukazuje, že sa k premiérskemu kreslu dostal nešťastnou náhodou – zúfalou reakciou ľudí na katastrofálny stav našej politiky a krajiny, ktorá zatiaľ veľa šťastia v podobe dobrých politikov nemala. Je vlastne zázrakom, že máme skvelú prezidentku,“ pokračoval líder Teamu.

„Hovorí sa, že každý národ má takú vládu, akú si zaslúži. Čo sme ale komu urobili, že máme takéhoto premiéra? Pýta sa Paľo Habera. Múdrosť a rozvážnosť je mu extrémne vzdialená a snaží sa ju nahrádzať konfrontáciami, diktátorstvom, svojou detinskou urážlivosťou a prehnaným vylievaním svojich pocitov prostredníctvom sociálnych sietí (ktoré už nikoho nezaujimajú, ale o to viac nasie*ajú). Vlastnosťami, ktoré by nemal mať žiadny dobrý a ani priemerný politik. Robiť opatrenia nie je jednoduché, chápem. Čo nechápem, prečo neplatia pre všetkých rovnako, vrátane politikov,“ nešetril slovami Habera, pričom narážal na situáciu okolo Borisa Kollára.

Paľo Habera bol v Česku ocenený za kultúrne zásluhy: Necítil sa na to?!
Pavol Habera sa preslávil ešte za čias spoločného štátu s našimi českými susedmi a v týchto dňoch sa dočkal aj ocenenia od českého štátu. Čo na to hovorí? Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka