Naď opozícii: Kupčíte s ľudskými životmi ako to robil Hitler
29 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Sám bojujúci s COVID-19 minister obrany Jaroslav Naď  našiel dosť síl, aby z karantény udrel na opozíciu v reakcii na jej postoje k hlasovaniu v parlamente o ústavných zmenách umožňujúcich vláde predlžovať núdzový stav. "Opozícia nech sa hanbí v kúte, kupčiť s ľudskými životmi - to naposledy robil Hitler,“ zaútočil  cez status na sociálnej sieti Naď argumentujúc nemeckým diktátorom rovnako ako jeho opozičný súper Blaha.


„Ak by sa dnes nepodarilo schváliť tento zákon, ohrozili by sme fungovanie nemocníc a sociálnych zariadení. A to my nedopustíme! Vždy dáme prednosť účinným opatreniam pred tými ľúbivými,“ útočí minister obrany. "Zatiaľ čo SMER zvoláva protesty ľudí bez rúška a šíri tým vo veľkom nákazu medzi ľuďmi, kým Hlas trápne cez dobre známeho „odborníka“ Rašiho tragikomicky prekrýva trestnoprávne problémy svojho člena predsedníctva Žigu a Kotleba a ďalší extrémisti blúznia o svetovom sprisahaní pri vakcinácii, táto vládna koalícia robí opatrenia, aby chránila životy ľudi," prízvukuje Naď.

„Všetko je dohodnuté, Matovič v januári odíde a nahradí ho Naď!“ šokuje Juraj Draxler
Bude rekonštrukcia vlády, alebo dokonca predčasné voľby? Dve otázky, ktoré v súčasnosti rezonujú Slovenskom aj v dôsledku dopadov koronakrízy, protestom nespokojných obyvateľov či hádkam medzi Matovičom a Sulíkom. Čítať ďalej
20 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.




 

Podľa ministra opozícia na ľudí a zdravotníkov kašle. „Len včera, neviem či ste si to páni Fico, Pellegrini a Kotleba svojimi krvavými očami všimli, zomrelo na COVID až 106 Slovákov. Od vypuknutia pandémie do dnešného dňa zomrelo priamo na koronavírus 1 879 ľudí a počet úmrtí COVID pozitívnych z iných príčin je 498 osôb,“ zdôraznil Naď.

Danko radí Naďovi: „Nezabúdajte, kto seje vietor, jedného dňa zožne búrku!“
Opätovným zvolením do predsedníckej funkcie v SNS akoby Andrej Danko ožil a nevynechá žiadnu príležitosť aby si do niekoho z vládnej koalície rypol. A je mu jedno, kto to je, a tak mu teraz „padol do oka“ minister obrany Jaroslav... Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.