Monika Beňová predviedla svoj luxusný domov i zmysel pre Vianoce
28 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Europoslankyňa a čerstvá mamička Monika Beňová (52) sa pochválila priaznivcom na sociálnych sieťach svojou domácou vianočnou výzdobou i rodinou. Páni, tá ma ale vkus!


Monika Beňová pomerne často zdieľa svoj život na sociálnych sieťach, či už na Instagrame alebo Facebooku, a od kedy je na materskej dovolenke, zdá sa, že ešte viac. V tejto aktivite nespomaľuje ani počas vianočných sviatkov, kedy zverejnila fotografie zo svojho sviatočne vyzdobeného domova, pod ktorými ľuďom popriala šťastné a veselé.

"Pekný neskorý večer, verím, že ste mali pokojné, spokojné a šťastné sviatky a že ste si užili svojich milovaných. Tieto sviatky boli iné, ale určite ste si našli spôsob, ako ich spraviť predsa len príjemnými. Tie naše boli nádherné vďaka mojim deťom a všetkým mojim milým," napísala europoslankyňa, čím dozaista zdvihla náladu nejednému Slovákovi.





Na jej príspevkoch je vidieť jej perfektný zmysel pre vianočnú výzdobu, ale aj to, ako malá Lea rýchlo rastie. My jej rovnako želáme príjemné prežitie vianočných sviatkov a hlavne zdravie, ktoré je najmä v tejto chaotickej dobe tak dôležité.

Beňová poriadne naložila Kollárovi aj Matovičovi. Súhlasia s ňou aj bežní ľudia
Jednou z političiek, ktorá hojne využíva sociálnu sieť je aj europoslankyňa Monika Beňová. Možnosť vyjadriť sa k situácii na Slovensku si nenechala ujsť ani včera, keď si zobrala „na paškál“ dvoch predsedov – parlamentu a... Čítať ďalej
05 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.