Dva roky od vianočnej nehody Dády Patrasovej s 2,5 promile: Sedne si ešte za volant?
28 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

V roku 2018 patril 2. sviatok vianočný Dáde Patrasovej (64). Po divokej žúrke sedla za volant a kúsok od svojho domova na križovatke spôsobila autonehodu! Na mieste polícia vykonala dychovú skúšku, ktorá odhalila 2,5 promile a bol jej odobratý vodičský preukaz, pripomína portál Blesk.


Nehoda sa stala 26. decembra 2018 okolo štrnástej hodiny na pražských Vinohradoch, kedy herečka išla na predstavenie muzikálu Snehová kráľovná. Krátko po búračke nadýchala 2,5 promile a krvné testy neskôr ukázali niečo málo cez dve. O dva mesiace neskôr prišiel trest, a to v podobe odobratia vodičského preukazu na rok a pol a pokuta vo  výške 150 tisíc korún, teda v prepočte 5 700 eur!

"Čo mám na to povedať? Som z toho otrávená a môžem mať zlosť len na seba. A to je to najhoršie," povedala Blesku herečka, ktorá priznala, že deň pred nehodou veľa pila. "Áno, pila som. A priznávam, že som pila veľa. Bola to jedna z najväčších hlúpostí, ktoré som v živote urobila. Neviem, ako ma mohlo napadnúť riadiť po fláme. Niekedy nad ránom som si šla ľahnúť, nemohla som zaspať, a keď som konečne zaspala, prebudil ma syn s tým, že dnes hráme," povedala Patrasová v rozhovore pre magazín Sedmička.

ŠOK POKRAČUJE: "Felix Slováček bojuje s demenciou", vracia úder Dáda Patrasová manželovi
Českú uhorkovú sezónu rozvíril manželský spor Felixa Slováčka (76) a Dagmar Patrasovej (63) Dve ikony československej kultúry minulého storočia idú po sebe ak v slávnom filme Vojna Roseových, ktorý natočil s Michaelom Douglasom Danny DeVito.... Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


Vzhľadom k tomu, že tento rok sa zrejme žiadne divadelné predstavenie hrať nebudú, Dáda nebude musieť sadať za volant. "Určite už nič podobné nemám v pláne zopakovať," sľúbila teraz Blesku speváčka. A navyše sa s deťmi Felixom a Aničkou dohodla, že 24. decembra obe prídu k nej na obed.

"Sme dohodnutí, že prídu aj so svojimi partnermi, s vnúčatami a večerať budú súkromne. Či budem na Štedrý večer sama? Tak to si nemyslím," povedala Blesku Patrasová. Či pri stole bude milenec Vito alebo manžel Felix, neprezradila.

Diana Mórová a jej recept na mladistvý vzhľad: "Ešte nechcem vyzerať ako teta," tvrdí
Obľúbená herečka Diana Mórová (50) prezradila, za čo vďačí svojmu mladistvému vzhľadu aj to, v čom sa cíti "božsky" či najpohodlnejšie. Čítať ďalej
26 | 12 | 2020 | Timotej Dudka