Prečo zostal Kevin sám doma? Záhadu slávneho filmu rozlúsknu len tí najpozornejší VIANOCE
24 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Ako píše portál Super, film Sám doma je stálicou vianočných programov a nedá sa mu vyhnúť. Útrapy malého Kevina McCallistera, na ktorého rodina v zhone zabudne a na sviatky odletí bez neho, bavia fanúšikov po celom svete. Prečo ale zostal sám doma?


To, že sa stala chyba v počte detí pri hektickom nástupe do dodávok, diváci vedia. Ale cestovalo sa letecky, Kevin tak musel mať vlastný letenku, vďaka čomu by si rodina na letisku všimla Kevinovu absenciu. Ale aj tá ale zostala doma, skončila totiž v koši!



Triezvi pozorovatelia si toho môžu všimnúť v scéne, kedy rodina večer pred plánovaným odletom sedí v kuchyni, Kevin sa dostane do potýčky so starším bratom Buzzom a vyleje limonádu.

Spolu s obrúskami, ktorými Kevinov otec neporiadok utrie, však do koša vyhodí aj synovu letenku. A tu nastáva bod zlomu, pretože na druhý deň tým pádom na letisku žiadna nie je navyše...

https://www.hlavnydennik.sk/2020/12/12/zomrela-hviezda-%e2%80%a062-temneho-rytiera-a-piateho-elementu-tom-lister-zrejme-podlahol-koronavirusu/