Aktualita: COVID-19 má ďalší minister. Eduard Heger je už šiestym členom vlády!
22 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Neúprosný koronavírus riedi aj slovenskú vládu. Dnes musel zostať doma jej podpredseda a minister financií Eduard Heger.


O pozitívnom teste Hegera informovalo na sociálnej sieti ministerstvo financií a šéf rezortu je momentálne v domácej karanténe. „Žiaľ, korona si našla aj mňa. Nemám žiadne príznaky a necítim sa ani chorý. Výsledok je však jasný. Všetky pracovné aktivity aj počas sviatkov tak presúvam do online priestoru,“ skonštatoval podľa portálu cas.sk minister Heger.
Test minulý štvrtok mal v poriadku

Ministerstvo pritom ešte minulý piatok informovalo, že Heger zrušil všetky osobné pracovné stretnutia a že odchádza do karantény. Hlavným dôvodom bolo stretnutie s pozitívne testovaným predsedom vlády Igorom Matovičom. Heger mal pritom ešte minulý týždeň vo štvrtok výsledok PCR testu negatívny.

Pozitívne výsledky testov na ochorenie COVID-19 už skôr potvrdili u piatich členov vlády, a to naprieč koaličným spektrom. Z koronavírusu sa momentálne lieči premiér Igor Matovič (OĽaNO), podpredsedu vlády pre legislatívu Štefan Holý (Sme rodina), vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí), minister pôdohospodárstva Ján Mičovský a aj minister obrany Jaroslav Naď (obaja OĽANO).

Máme doteraz najhoršie koronavírusové čísla, prognóza je priam desivá
Situácia, aká je u nás v súčasnosti s koronavírusom je doslova alarmujúca. Také veľké čísla počtu nakazených a mŕtvych sme na Slovensku ešte nemali. A vraj to bude ešte horšie. Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.