Radačovský žiada Brusel o okamžitú pomoc malým a stredným podnikom v regiónoch
18 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Pomoc musí byť podľa  Miroslava Radočovského rýchla, efektívna a najmä adresná, žiadne topenie peňazí na ministerstvách, financie musia prúdiť priamo do regiónov.


"Pandémia je skutočne nešťastím pre svet, Európu ale aj pre naše Slovensko. Pandémia však skonči a ja som osobne presvedčený, že už čoskoro." Píše na sociálnej sieti bývalý sudca a dnes europoslanec Miroslav Radačovský.

"Skončia sa „pandemické“ témy aj netémy, pandemickí hrdinovia aj nehrdinovia. Pandemickí politici a politické strany, existujúce aj novovznikajúce, budú hľadať nové témy. Mainstreamové aj alternatívne média tiež prídu o pandemickú tému a zodpovední politici sa budú musieť zaoberať ekonomickými následkami, ktoré v dôsledku pandémie určite vznikli." varuje Radačovský.

Europoslanec Radačovský: Neodsudzujem Slovákov, ktorí chcú odísť z EÚ
"Je krátkozraké stotožňovať budúcnosť Európy s budúcnosťou Európskej únie," napísal na svojom statuse na facebooku europoslanec Miroslav Radačovský. Čítať ďalej
20 | 11 | 2020 | Michal Filek


A pokračuje v statuse: "Je nesporné, že základom hospodárstva na Slovensku bude obnovenie a zachovanie zamestnanosti. Obnovenie a zachovanie malých a stredných podnikov (MSP) a vznik nových podnikov tzv. start-upov, na čo budú potrebné nemalé finančné prostriedky a ich spravodlivé prerozdelenie. Je tiež potrebné podporiť gastropodniky, ktoré zamestnávajú značné množstvo ľudí, digitalizáciu na odbúranie zbytočnej byrokracie a týmito témami je potrebné zaoberať sa do budúcnosti, lebo len vytvorením úspešného a prosperujúceho Slovenska možno dospieť k národnej hrdosti a suverénnemu postaveniu našej vlasti v rámci Európy a sveta."

Europoslanec Radačovský preto vyzval Európsky parlament a Európsku komisiu, aby financovanie MSP a zachovanie zamestnanosti považovala za svoju hlavnú prioritu. Taktiež podporil petíciu na cielenú pomoc gastro sektoru.

Europoslanec Radačovský vyštartoval po vláde. Trestné oznámenie a apel na Ústavný súd
Teraz sa ukáže odbornosť a nezávislosť prokuratúry a súdov. Vláde bývalý sudca Radačovský zapálil pod kreslami kúdeľ. Čítať ďalej
06 | 11 | 2020 | Ivan Brožík