Blaha Matovičovi: "Už aj Mr. Covid sa vám vysmieva"
18 | 12 | 2020 I Michal Filek

Ľuboš Blaha s presvedčením sebe vlastným tvrdí, že Igor Matovič dostal Covid na summite EÚ od Emanuela Macrona a doma nakazil celú vládu. A vraj preto, že si nedal rúško. 




"No čo som hovoril? Ráno som o tom písal a už je to tu... Matovič má covid. Určite ho chytil na summite od Macrona, lebo nešiel príkladom a nedal si rúško. Hlavná vec, že celý národ terorizuje a nadáva ľuďom, ale sám pravidlá nedodržiava, napísal Blaha.



A kvôli nemu ide teraz do karantény celá vláda. Lebo, podľa Blahu, stojí na jej čele nezodpovedné decko, ktoré vodu káže a víno pije.




"Tomuto sa hovorí karma. Celý rok tu robíš z rúšok náboženstvo, potom si ho v Bruseli nedáš a hneď dostaneš covid a nakazíš celú vládu. To nevymyslíš, to je Matovič. Jeho atómová bomba mala zachrániť Vianoce a výsledok je, že máme vianočný lockdown a ešte aj sám Matovič je pozitívny," uviedol poslanec SMER-u.


Toľko vraj k Matovičovmu jadrovému arzenálu. Šach - mat. "Ešte stále tú špajchlu nechcete hodiť do ringu, pán premiér? Už aj Mr. Covid sa vám vysmieva..."





Lekár Marec: "Premiér nemá koronu, je v starostlivosti odborníkov." Je to hoax?
Primár detského oddelenia v Čadci, Jozef Marec, šokoval na facebooku informáciou, že premiér Igor Matovič nemá koronavírus. Údajne sa zdržiava na Veľvyslanectve SR vo Viedni v opatere odborníkov. Na záver však napísal: „Tak verte alebo nie“. Nie je... Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Petra Demková