AKTUÁLNE: Polícia zadržala Pavla Ruska, hrozí mu väzba
16 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Tak predsa skončil za mrežami. Polícia včera popoludní zadržala Pavla Ruska, ktorý sa včera nedostavil na súdne pojednávanie.


Dôvodom zadržania Pavla Ruska je, že včera neprišiel na Najvyšší súd s odôvodnením, že bol behať a niekto ho oblial neznámou tekutinou. Je pravdepodobné, že dnes bude Najvyšší súd rozhodovať o vzatí Ruska do väzby v súvislosti s kauzou zmenky, informuje portál dennikn.sk.
Odklepnú mu dlhoročný trest?

Obžalovaného bývalého riaditeľa televízie Markíza Pavla Ruska, ktorý bol doteraz na slobode a nosil iba bezpečnostný náramok, zadržala polícia včera popoludní. Stalo sa tak po odročení verejného zasadnutia na Najvyššom súde v kauze televíznych zmeniek kvôli jeho práceneschopnosti. TASR o tom informoval obhajca Marek Para. Pavla Ruska spolu s Marianom Kočnerom Špecializovaný trestný súd zatiaľ neprávoplatne odsúdil na 19 rokov väzenia. Správu budeme aktualizovať.

Pavol Rusko prišiel o všetko, bývalý minister a mediálny magnát je momentálne bez domova
Bývalému riaditeľovi televízie Markíza Pavlovi Ruskovi, ktorého súd spolu s Marianom Kočnerom zatiaľ neprávoplatne odsúdil v kauze zmenky, už v roku 2011 zablokovali účty a na jeho nehnuteľnosti boli uvalené exekúcie. Prišiel aj o 13 miliónov... Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok