Monika Bagárová všetkých zaskočila. Ukázala mamu, alebo staršiu sestru?
14 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Monika Bagárová (26) ukázala, po kom sa tak podarila! Ukázala svoju mamičku, ktorá ale vyzerá skôr ako jej o niečo málo staršia sestra. A fanúšikovia sú z nej úplne paf, píše portál Stars24.


O sedem rokov mladšiu sestru Natáliu už fanúšikovia Moniky Bagárovej dobre poznajú. Dievčatá spolu dokonca natočili aj klip. Teraz speváčka ukázala aj svoju mamičku. A fanúšikovia ostali len neveriacky zízať!

Bagárová na svojom Instagrame zverejnila fotku svojej mamičky, ktorá drží v náručí malú Rumiu. Speváčka pri tej príležitosti zároveň mamičke, ktorá sa taktiež volá Monika, zaželala k narodeninám. "Mamička moja, ty moc dobre vieš, čo pre mňa znamenáš. Krásne 45. narodeniny! Hlavne zdravíčko," napísala k fotke zverejnenej na Instagrame.



Fanúšikovia ale nemohli uveriť, že to speváčka myslí vážne a že si z nich nerobí srandu. Mnohí totiž krásnu blondínku pokladali za speváčkinu priateľku alebo dokonca staršiu sestru! "Mama? Ja že nejaká kamarátka. Vyzerá perfektne, klobúk dole," nešetrila komplimentami jedna z fanúšičiek.

"Tiež som si to myslela, že je to kamarátka, alebo opatrovateľka na stráženie Ruminky. Ale ak je toto mamina, tak klobúk dole, krajšiu ženu som nevidela," pridala sa ďalšia, ktorá rozhodne nebola posledná.

Pravda o vysekanom tele Dary Rolins: Speváčka po výčitkách prehovorila!
Žiadny jej príspevok sa nezaobíde bez pár rád od priaznivcov, ktorí jej radia, čo by mala a nemala robiť. Väčšina influenceriek len mávne rukou, ale Dara Rolins má potrebu všetko vysvetliť, píše portál Blesk. Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Timotej Dudka