Pravda o vysekanom tele Dary Rolins: Speváčka po výčitkách prehovorila!
14 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Žiadny jej príspevok sa nezaobíde bez pár rád od priaznivcov, ktorí jej radia, čo by mala a nemala robiť. Väčšina influenceriek len mávne rukou, ale Dara Rolins má potrebu všetko vysvetliť, píše portál Blesk.


"Dávam sem toto videjko naschvál pre tých, ktorí mi vyčítajú, že to s tou váhou preháňam, a odporúčajú mi viac papať. Fotka je často relatívna, záleží na uhle pohľadu, svetle a na tom, ako sa postavím. Ale videjko je autentické (aj so zelenými vlasmi z chlóru v bazéne). Myslím, že každý máme svoju pohodlnú váhu, primeranú svojej výške (vek by som sem ani neplietla, pretože veta "na svoj vek vyzeráš super" ma vždy zabije)," prezradila Dara, čím rozhodne neskončila.



"Sú len dve možnosti. Starať sa o seba, riešiť ako, čo a kedy - alebo "mať vp...". Nič medzi tým! Ani peniaze, čas, ani vek s tým nemajú nič spoločné," dodala Rolins a pridala krátke video, kde je vidieť jej postava v celej kráse.

"A aby som to uzavrela. Na výšku 168 cm (áno, som maličká) je myslím 55 kg v poriadku. A ešte pridávam vetu, ktorú hovorím vždy: Každý máme inú konštitučnú typológiu, potreby, správanie, prácu, stavbu kostí. To všetko súvisí s tým, čo nám sedí, vyhovuje. A preto berte svoje vzory vždy len ako zdravú inšpiráciu," dodala Dara. Tá si už niekoľko dní užíva slniečka, pláže a teplého bazéna v rezorte na Zanzibare.

Dara Rolins oslavuje 48 rokov na Zanzibare! Kto jej robí spoločnosť?
Dva roky pred päťdesiatkou vyzerá Dara Rolins neskutočne a dalo by sa povedať, že čím ďalej, tým lepšie. Svoje 48. narodeniny poňala štýlovo, a to odletom na ostrov Zanzibar. Miestny personál jej pripravil menšiu oslavu a nechýbala ani torta,... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka