„Tvrdý lockdown by mala mať vláda a parlament!“ odkazuje expremiérka Radičová
12 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Vláda Igora Matoviča to schytáva z každej strany, no teraz s k nespokojným ľuďom opäť pridala i expremiérka Iveta Radičová, ktorá ale rovnaký odkaz poslala aj celému parlamentu.


Celý svet síce bojuje proti pandémii COVID-19, no u nás sa ho v poslednom čase akosi nedarí nielen zastaviť, alebo jeho postup aspoň spomaliť, navyše ani komunikácia premiéra s okolím nie je práve najideálnejšia. No a ak sa do toho ešte pridajú aj neustále hádky v parlamente či lapsusy jeho predsedu počas pobytu v nemocnici po autonehode.
Tak málo napísala, a tak veľa povedala

Dianie na Slovensku pozorne sleduje aj expremiérka Iveta Radičová, ktorej neunikli neustále sa meniace pravidlá pre obchody či občanov, ktorí sú už z toho poriadne otrávení a frustrovaní. Na sociálnej sieti vo svojom statuse sa síce o tom zoširoka nerozpisuje ako niektorí iní či súčasní politici, zato jej slová tnú do živého. „Pán Mikas by mohol rozhodnúť o tvrdom lockdowne pre vládu a parlament. Myslím, že by im pauza prospela. Ak nie im, nám určite,“ napísala expremiérka na sociálnej sieti tri vety, ktorými vystihla úplne všetko.



Iveta Radičová „naložila“ premiérovi aj jeho vládnemu kabinetu
Najskôr milovaný, teraz zatracovaný. Premiér Matovič klesá na popularite aj obľube nielen u svojich občanov, ale aj politikov. Jedným z nich je expremiérka Radičová, ktorá to súčasnej vláde celkom slušne „vysvetlila“. Napísal portál... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.