Kate a William rozbúrili verejnosť: Nevhodné gesto im vytkla aj vláda!
10 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Napriek ich úspešnej osvete o dôležitosti mentálneho i fyzického zdravia v súvislosti s pandémiou koronavírusu, sú princ William a jeho manželka Kate opäť terčom kritiky. Ľuďom sa nepáči, že využívajú verejných prostriedkov na cestovanie naprieč Britániou. V Škótsku ich tamojšia vláda prijala s nevôľou.


Ako píše portál Blesk, William a Kate zasadli na kráľovský vlak a išli do 218 km vzdialeného Walesu, aby poďakovali organizáciám v boji s ochorením Covid-19. Tamojšia vláda ale nad zmyslom tejto cesty krútila hlavou.

Podľa waleského ministra zdravotníctva by bolo lepšie, keby nikto nepodnikal zbytočné návštevy, napísala agentúra AFP. V rozhovore pre BBC potom minister uviedol, že by "ich návšteva nemala byť pre ľudí zámienkou, aby tvrdili, že nechápu, čo sa po nich chce".

Odhalenie vojvodkyne Kate: V telefóne ukázala časť svojho súkromia!
Fanúšikom kráľovskej rodiny nič neunikne. Pozorne sledujú každý ich krok nielen na verejnosti, ale aj na sociálnych sieťach, a snažia sa z drobných detailov "vytiahnuť" cenné informácie. Vojvodkyňa Kate Middleton (39) im svojím posledným... Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Britom sa najmä nepáči, že monarchovia zas a znova obchádzajú obmedzenie pohybu medzi jednotlivými časťami Anglicka a ku svojim cestám využívajú verejných prostriedkov, ktoré miesto v palivovej nádrži kráľovského vlaku, s ktorým údajne nabehli trasu dlhú 2000 km, mohli skončiť napríklad v zdravotníctve.

V utorok sa vojvodovia z Cambridge spoločne s kráľovnou Alžbetou II. (94), princom Charlesom (72) a Camillou (73) objavili vo Windsore, kde poďakovali dobrovoľníkom a zdravotníkom. Panovníčka prekvapila absenciou rúška aj manžela, čím sa opäť zapálili zvesti, že má princ Philip (99) podlomené zdravie.

Pohroma pre kráľovnú Alžbetu II.: Vzbura služobníctva!
Kráľovná Alžbeta II. (94) tradične oslavuje Vianoce na Sandringhamskom panstve v Norfolku. Tento rok kvôli koronavírusu príde neskôr, nie je ale isté, aké ju tam bude čakať privítanie. Patricia Earlová (56), ktorá mala panstvo na starosť, totiž... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka