Vychudnutá Nora Mojsejová má novú záľubu: Ponúka ľuďom prácu "naoko" a strieľa si z nich!
10 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Všetko nasvedčuje tomu, že bývalá podnikateľka Nora Mojsejová (62), ktorá si za miliónové podvody odsedela niekoľko mesiacov vo väzbe, sa opäť snaží dostať na scénu, píše portál Blesk.


Dôkazom tohto tvrdenia je aj nedávny videoklip k rapovému songu s názvom Nedajte sa oje**at, ktorý nahrala s kontroverzným umelcom pôsobiacim po pseudonymom Slaytiiina. No a ich spolupráca pokračuje ďalej takým štýlom, že mu hľadala asistentku!

Nora a Adam alias Slaytiiina sa zrejme inšpirovali markizáckou show 2na1 a pripravili pohovor na youtuberovu asistentku. Uchádzača celú dobu snímala skrytá kamera, pričom Mojsejová mala v uchu slúchadlo a počúvala inštrukcie svojho kolegu. Vďaka tomu vzniklo veľa vtipných situácií a kontroverzná podnikateľka sa niekoľkokrát začala usmievať.



Herečka by z nej bola celkom dobrá a do fingovaných pohovorov sa doslova vžila. Od mladej uchádzačky mala zistiť, či vie robiť bryndzové halušky. "Bryndzové. Neviete, čo sú halušky? Slovenka ste, alebo ste Maďarka? Nikdy ste nemali doma halušky s bryndzou?" pustila sa do nič netušiaceho dievčaťa Nora.

Potom od nej chcela počuť celý recept, ktorý sa jej však príliš nepozdával. "No ja nerobím z hrubej múky, ale nevadí. Vajcia ste zabudla. Vy nedávate vajce? On nemá rád šetrenie, on je veľmi rozhazovačný," vysvetľovala vychudnutá bývalá milionárka. Vtipná situácia prišla aj s posledným uchádzačom.

Ten bral svoj pohovor už na prvý pohľad veľmi vážne. Nora sa ho najprv pýtala, či by bol ochotný s Adamom chodiť na poľovačky a používať luk, potom zase chcela počuť kompletný zoznam youtuberových videí.

Nora Mojsejová oslavuje 62. narodeniny: Bývalá milionárka si užíva skromnejší život šesťdesiatničky
Kedysi slávna Nora Mojsejová, vydatá Kabrheľová, oslávila 62 rokov. V minulosti sa preslávila manželstvom s hudobníkom Braňom Mojsejom (52), s ktorým mala aj reality show. Dvojica bývala v luxusnej vile na Pereši a často sa chválili zariadením,... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


No a zlatý klinec prišiel na záver, keď začala riešiť, že Slaytiiina často cestuje lietadlom. To však uchádzačovi nevadilo. "A cestoval by ste aj ponorkou?" Pýtala sa ďalej Nora a dodala, či cestou na pohovor nevidel tornádo. Nakoniec mu dala prečítať papier, prostredníctvom ktorého sa dozvedel, že účinkuje v skrytej kamere.

Mladík bol najprv v evidentným šoku, ale potom sa všetci na celej situácii poriadne zasmiali. No a kto vie, možno sa Nore natáčanie skrytou kamerou zapáči a do novej kariéry sa nakoniec pustí naplno.

Okázalé vianočné bývanie Rytmusa a Jasminy: Zlatá gorila so strieborným parožím či obrie pančuchy!
Pred časom svetu predstavili exotickú izbu malého Sanela (1), teraz sa Rytmus (43) a Jasmina Alagič (31) pustili do odhaľovania vianočne ozdobeného domu, píše portál Blesk. Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Timotej Dudka