Okázalé vianočné bývanie Rytmusa a Jasminy: Zlatá gorila so strieborným parožím či obrie pančuchy!
10 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Pred časom svetu predstavili exotickú izbu malého Sanela (1), teraz sa Rytmus (43) a Jasmina Alagič (31) pustili do odhaľovania vianočne ozdobeného domu, píše portál Blesk.


Priestranná obývacia izba novo okupuje unikátna zlatá gorila sa sobími parohami zo synovej džungle, stôl zabral veľkolepý adventný veniec a nad vstavaným krbom sa hojdajú zatiaľ prázdne vianočné pančuchy.

Mikuláš sa slávil aj v luxusnom dome jednej z najslávnejších slovenských dvojíc. Rytmus si obliekol tradičný mikulášsky odev, nasadil bradu a v bielych športových teniskách prekvapil nič netušiaceho Sanelka. V krátkom videu a niekoľkých snímkach Jasmina zaznamenala priebeh stretnutia a rovno ukázala vianočné dekorácie.





Priamo v obývačke vedľa komody, nad ktorou z obrazu vzhliada na hostí celá Rytmusova rodinka, sedí obrovská zlatá gorila s nasadenými sobími parohami. Hneď vedľa nad krbom, ktorý pri zapálení rozsvieti celú stenu, visia tri pančuchy, čakajúce na naplnenie darčekmi. Moderátorka ukázala aj obrovský adventný veniec na jedálenskom stole. V predsieni ich potom každý deň víta veľký pohyblivý Santa.

Tohtoročné Vianoce majú pre trio Vrbovských ľahko exotický nádych. Ročný Sanelko sa totiž rád prezlieka za opičiaka, jedného z mnohých obyvateľov pralesa, ktorý mu vyrástol v izbe. "Tak ja už naozaj neviem, kto tu je živý a kto plyšový," krčila ramenami pyšná mamička pri synovej fotografii.

Namiesto lockdownu tropický raj: Rytmus s Jasminou ušli pred koronavírusom k moru!
Známy rapper Patrik Vrbovský (43) alias Rytmus so svojou manželkou Jasminou Alagič Vrbovskou (31) na uzavretie hraníc Slovenska čakať nemienia. Zbalili kufre a spoločne s malým Sanelom (1) sa pred druhou vlnou pandémie vírusu Covid-19 rozhodli... Čítať ďalej
27 | 10 | 2020 | Timotej Dudka